Urmărește CSM Focșani 2007

Arte marţiale – CSM Focşani 2007 – 6 sportivi la Campionatul Mondial de karate SKDUN

DSCN1407Alţi cinci sportivi vor concura la Cupa Mondială de karate SKDUN

Campionatul Mondial de karate SKDUN, la kata şi kumite, programat pentru perioada 9-13 octombrie, la Dabrowa-Gornica, în Polonia, va avea la start şi şase sportivi ai CSM Focşani 2007. Este vorba despre juniorii Bogdan Alpreotesei, George Dochioiu, Andreea Arginteanu, Dorian Hîrcan, Laurenţiu Nemuţ şi cadetul Dragoş Pantazică.

La Cupa Mondială, ale cărei întreceri au loc în aceeaşi perioadă, vor concura cadetul Adlina Popa şi copiii George Popa, Ştefan Gotu, Sebastian Codruz, Teodor Georgescu.

Sportivii de la CSM Focşani 2007 îl vor avea alături pe antrenorul lor, sensei Daniel Fusaru, care va reprezenta în concurs România, din partea CS Dinamo Bucureşti, unde este legitimat ca sportiv.

Din start, Andreea Arginteanu şi Daniel Fusaru fac parte din echipele de kata ale României. Bogdan Alpreotesei, la 68 kg. şi George Dochioiu, la 75 kg. vor concura doar la kumite individual după care, funcţie de rezultatele pe care le vor obţine, pot fi incluşi în echipele de kumite ale României la aceste probe.

La Campionatul Mondial şi Cupa Mondială de karate SKDUN erau înscrişi, cu o zi înaintea începerii oficiale a competiţiei, peste 1000 de participanţi din 30 de ţări.

Sportivii de la CSM Focşani 2007 şi sensei Daniel Fusaru, care au plecat astăzi, cu autocarul, spre Polonia, s-au întors în anii anteriori de la întrecerile mondiale cu mai multe titluri şi locuri în partea de sus a ierarhiei întrecerilor şi, aşa cum au făcut-o şi cu alte prilejuri, se vor bate pentru ca şi la ediţia a 22-a să se situeze pe locuri aducătoare de medalii, începând cu aur!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn