Urmărește CSM Focșani 2007

Andreea Arginteanu – 16 ani! Mulţi, frumoşi şi fericiţi, înainte!

DSCN2663Andreea Arginteanu împlineşte, astăzi, 16 ani! Conducerea CSM Focşani 2007, unde este legitimată, şi pentru care a obţinut performanţe excepţionale, colegii săi din secţia de arte marţiale, începând cu antrenorul său, sensei Daniel Fusaru, îi ureză ani mulţi, frumoşi şi fericiţi înainte! Să-i fie viaţa încărcată cu bucurii în toate!

Andreea este campioană mondială la karate – cadeţi, multiplă medaliată la mari competiţii internaţionale, componentă a loturilor naţionale. Sărbătoarea împlinirii a 16 ani i-au făcut-o colegii din cantonamentul lotului naţional de kumite, la Poiana Pinului. „A fost o petrecere cu toate cele cuvenite în astfel de împrejurări speciale. Inclusiv cu focuri de artificii”, a spus de la faţa locului, sensei Daniel Fusaru.

Andreea Arginteanu este o elevă foarte bună a Colegiului Naţional Unirea, onorând la nivel înalt şi şcoala.

Odată cu împlinirea celor 16 ani a făcut pasul la juniorat unde, pentru a repeta performanţele de la cadeţi, va avea de trecut de adversari şi mai puternici. Antrenorul Daniel Fusaru crede în calităţile de excepţie ale elevei sale de la care aşteaptă reuşite de nivelul celor anterioare. Iar conducerea CSM Focşani 2007 îi doreşte Andreei Arginteanu să fie şi la juniori – şi mai departe, aceeaşi campioană în sport şi în viaţă, în general!

La mulţi ani!

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn