Urmărește CSM Focșani 2007

Volei, play-off – Fetele Focşaniului încep turneul cu gândul la baraj!

  • Volei, play off 2CSM Focşani 2007 va juca vineri seară, de la ora 18,00, cu CTF Mihai I Bucureşti, sâmbătă, de la ora 18,00 cu SCM Piteşti şi duminică, de la ora 14,00, cu CSU Galaţi
  • Vor participa la play-off CSM Focşani 2007, SCM Piteşti, CSU Galaţi, CTF Mihai I Bucureşti

Lotul CSM Focşani 2007: Andreea Buzilă, Iulia Stoica, Diana Georgescu, Delia Lăzăroiu, Romina Coman, Adina Samoilă- Sava, Mihaela Taşkiran, Andreea Matei, Camelia Lăzăroiu, Daria Goriaeva, Alexandra Ciucă, Mălina Zwiru, Mihaela Cîrlan, Mădălina Mocanu.
Volei play-offTurneul pentru play-off-ul seriei Est a Campionatului Naţional al Diziei A2DSCN8058 la volei feminin începe, vineri, în Sala Polivalentă. În urma tragerii la sorţi, care a avut loc în această seară, la Pensiunea Monte Carlo, cu participarea reprezentanţilor celor patru combatante şi a observatorului federal Jan Bratu, a fost stabilită următoarea ordine a jocurilor: vineri, de la ora 16,00, se vor întâlni CSU Galaţi cu SCM Piteşti de la ora 18,00 CSM Focşani va juca împotriva CTF Mihai I Bucureşti; sâmbătă, de la ora 16,00, CSU Galaţi cu CTF Mihai I Bucureşti, iar de la ora 18,00, CSM Focşani 2007, cu SCM Piteşti; duminică, de la ora 12,00 se vor întâlni SCM Piteşti cu CTF Mihai I Bucureşti, iar deDSCN8060 la ora 14,00, CSU Galaţi, cu CSM Focşani 2007. .
Volei, pentru play-off 1Formaţia pregătită de profesorul Marian Rădulescu are ca obiectiv clasarea, la finalul turneului, pe unul dintre primele două locuri, cele care duc la barajul pentru promovarea în Divizia A1. Voleibalistele focşănene au avut mai multe partide de verificare, ultimele, cu două divizionare A1 de valoare – CSU Bacău şi Penicilina Iaşi, pe terenurile acestora, se simt în bună formă sportivă şi încrezătoare în forţele lor. Altfel spus, sunt decise săDSCN8059 se bată pentru victorie în fiecare dintre cele trei meciuri pe care le vor avea în play-off. În sezonul regulat al campionatului, CSM Focşani a trecut în Sala Polivalentă, cu 3-0 de SCM Piteşti, cu 3-1 de CSU Galaţi şi cu 3-0, de CTF Mihai I Bucureşti, dar a pierdut în deplasare întâlnirile cu toate cele trei competitoare din turneul care începe astăzi. Pentru gazde, există ascendentul moral dat de victoriile de acasă, însă şi punerea în gardă la care obligă înfrângerile de pe terenurile adversarelor. Cu siguranţă, nu va fi uşor pentru fetele Focşaniului să-şi atingă obiectivul, dar valoarea lotului şi pofta de joc arătate în meciurile de pregătire, ca şi suportul oferit de spectatorii din Sala Polivalentă, le dau dreptul să aspire la un loc pentru baraj!
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn