Urmărește CSM Focșani 2007

Volei- Divizia A2 – La o minge de victorie!

DSCN5995CSM Focşani 2007 – Rapid Bucureşti 2-3 (25-23, 25-18, 22-25, 19-25, 14-16)

CSM Focşani 2007: Monica Stoica, Ana Maria Cimpoeşu, Elena Mogoszan, Mădălina Mocanu, Romina Coman, Mihaela Taşkiran, Andreea Mihaela Buzilă, Ana Boantă, Iulia Stoica, Mihaela Cîrlan, Mălina Zwiru.

Rapid Bucureşti: Andreea Grosu, Ana Armanu, Valentina Gheorghe, Flavia Judea, Andreea Diaconu, Adela Răduca, Ana Popa, Simona Bebe, Sorina Micu, Mihaela Costan, Maria Pană, Diana Ariton.

DSCN6011CSM Focşani 2007 a avut, în primele două jocuri ale turului, prestaţii sub nivelul aşteptărilor. A fost acuzat şocul debutului de campionat cu o formulă de echipă nouă şi era de văzut în ce măsură acest şoc a fost depăşit, în partida cu fosta divizionară A1, Rapid Bucureşti, de sâmbătă, din Sala Polivalentă. Elevele profesorului Marian Rădulescu au arătat, în confruntarea cu rapidistele, că au ajuns la un nivel de exprimare apropiat de nivelul real al potenţialului lor individual şi ca echipă. Au avut două prime seturi cu un joc foarte consistent, frumos, adjudecate cu 25-23 şi 25-18. Relaxarea lor din setul al treilea – poate şi pe fondul oboselii, le-a permis bucureştencelor să conducă jocul şi să câştige cu 25-22, într-un final în care s-a intrat cu 19-19. Setul al patrulea a debutat cu desprinderea – care avea să se dovedească decisivă – a oaspetelor, care au condus apoi până au câştigat cu 25-19. Setul decisiv a fost extrem de disputat, fetele Focşaniului conducând cu 12-9, 13-12, 14-13, moment în care au ratat mingea de meci DSCN6027iar Rapid a întors rezultatul: 14-16, şi meci câştigat la mare luptă! Profesorul Marian Rădulescu a sintetizat evoluaţia elevelor sale: fiecare a avut momente de joc foarte bun, fiecare a şi greşit, dar sunt foarte mulţumit de dăruirea cu care au jucat astăzi. Sigur, dacă am fi câştigat, aşa cum ne-am dorit cu toţii, ar fi fost mult mai bine. Sunt, însă mulţumit de joc şi jucătoare şi sunt convins că, dacă vor continua astfel, vor veni şi victoriile”.

Voleibalistele focşănene au avut, într-adevăr, momente de joc admirabil, în atac, dar şi în apărare, dovedind că sunt o echipă adevărată, în faţa unei formaţii a Rapidului în compania căreia au reuşit un frumos spectacol sportiv!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn