Urmărește CSM Focșani 2007

Volei, Divizia A2 – Joc de toată frumuseţea şi victorie!

 DSCN3803CSM Focşani 2007 – CSU Galaţi 3-1 (23-25, 25-19, 25-23, 25-15)

 Formaţii

 CSM Focşani 2007: Mihaela Taşkiran, Zlatina Shtarbanova, Rositsa Kirilova, Alexandra Blaga, Ana Maria Cimpoeşu, Romina Coman, Elena Mogoszan, Georgiana Tisianu, Alexandra Bârgăoanu, Georgia Cristina Botezatu, Ana Boantă, Mihaela Cîrlan.

 CSU Galaţi: Ioana Stoica, Mihaela Braşdeş, Bianca Rusu, Roxana Petre, Corina Vasile, Georgiana Ignat, Ioana Ştefu, Irina Todaşcă, Violeta Stan, DSCN3829Andreea Mocanu, Mirela Bobaru, Andreea Niculcea.

  A fost un meci de toată frumuseţea sâmbătă, în Sala Polivalentă! Adversare de tradiţie, focşănencele şi gălăţencele şi-au disputat punctele puse în joc şi locul al doilea în clasamentul seriei Est a campionatului. Au făcut-o printr-un joc spectaculos, care a smuls în repetate rânduri ropote de aplauze spectatorilor, între care s-a aflat şi o ferventă galerie alcătuită din handbaliştii juniori I ai LPS Focşani! Partida dintre cele două echipe care se cunoşteau foarte bine a început cu avantaj de două puncte pentru oaspete şi DSCN3848a continuat în aceeaşi notă până la finDSCN3841alul primului set, CSM Focşani 2007 reuşind doar o dată egalarea, la 23! A fost un prim set în care gazdele au comis mai multe erori, semn că echipa mai are de lucru până când îşi va valorifica întregul potenţial. În setul al doilea, primele puncte ai fost reuşite de gazde, însă oaspetele au trecut repede în avantaj, pe care l-au menţinut până la 14-13, când scorul s-a basculat! CSM Focşani 2007 a ajuns la 18-16, apoi, l-a 20-19, după care punctajul CSU Galaţi a îngheţat: 25-19 şi egalitate la seturi. În setul al treilea, focşănencele au condus DSCN3827permanent la 1-2 goluri şi, după 20-20, într-un final încins, au găsit resursele tehnico-tactice şi de voinţă şi au câştigat cu 25-23. În setul al patrulea, după un început echilibrat, oaspetele au dat evidente semne că le este tot mai greu să facă faţă forţei de joc a gazdelor şi au cedat cu 15-25, ultimul punct a gazdelor fiind opera celei mai tinere jucătoare a lor din teren, Alexandra Blaga. Întreaga formaţie a CSM Focşani 2007 s-a bătut admirabil pentru victorie, jucătoarele sale cu ce mai mare experienţă găsind soluţii de punctare inspirate în momente importante ale jocului, însă un plus pentru prestaţiile Rominei Coman, Rositsei Kirilova şi Alexandrei Blaga este necesar!

 
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn