Urmărește CSM Focșani 2007

Volei, Divizia A2 – Joc bun, victorie clară!

DSCN6096CSM Focşani 2007 – CSU Galaţi 3-1 (19-25, 25-14, 25-18, 25-9)
Formaţii
CSM Focşani 2007: Andreea-Mihaela Buzilă, Ana-Maria Cimpoeşu, Elena Mogozsan, Mihaela Cîrlan, Romina Coman, Mihaela Taşkiran, Monica Stoica, Mădălina Mocanu, Iulia Stoica, Ana Boantă, Mălina Zwiru.

CSU Galaţi: Ioana Stoica, Charlotte Plumereau, Bianca Rusu, Corina Vasilie, Violeta Stan, Ioana Ştefan, Andra Voica, Irina Todaşcă, Georgiana Ignat, Mirela Bobaru, Andreea Mocanu.

DSCN6124Fetele Focşaniului au depăşit ghinionul din etapa trecută când au pierdut cu 2-3 după ce au condus cu 2-0 şi, astăzi, în Sala Polivalentă au trecut în patru seturi de CSU Galaţi: 19-25, 25-14, 25-18, 25-9. Ca şi sâmbăta trecută, voleibalistele gazde au avut o prestaţie consistentă, cu apărare decisă, atacuri în forţă ori mingi puse în zonele neapărate de adversare. Marea deosebire în jocul focşănencelor a constat în eficacitate serviciului, căruia în multe momente gălăţencele nu i-au găsit antidot. Relevant în acest sens este că, spre exemplu, ultimele şase puncte ale meciului au fost reuşite de Andreea Mihaela Buzilă, direct din serviciu!

Pentru victoria de astăzi, meritele aparţin întregii echipe, care găsit soluţiile tehnice, tactice şi de voinţă pentru a câştiga!

Elevele profesorului Marian Rădulescu au ajuns la un nivel de exprimare, ca echipă, aproape de potenţialul de care dispun ca jucătoare! Jocul lor are densitate, are sens, experienţa jucătoarelor cu mulţi ani de volei se vede în teren, ca şi dorinţa jucătoarelor tinere de a-şi pune în valoare calităţile indiscutabile. De aici rezultă o imbinare ce poate aduce rezultatele pe care iubitorii voleiului le aşteaptă de la CSM Focşani 2007.

Sâmbătă, 22 noiembrie, focşănencele vor juca la Bucureşti, cu Dinamo Romprest.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn