CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Volei, Divizia A2 – Focşaniul a câştigat derbiul Seriei EST!

CSM Focşani 2007 – CSU Galaţi 3-1(25-22, 25-9, 12-25, 25-20)

Partida a avut DSCN4682loc vineri, 13 noiembrie, de la ora 17,00, în Sala Polivalentă

Formaţii

CSM Focşani 2007: Andreea Buzilă, Diana Georgescu, Delia Lăzăroiu, Monica Stoica, Romina Coman, Mihaela Taşkiran, Andreea Matei, Camelia Lăzăroiu, Adina Samoilă-Sava, Daria Goriaeva, Mălina Zwiru, Mihaela Cîrlan.

CSU Galaţi: Ioana Stoica, Violeta Stan, Elena Ivan, Beatrice Novicov, Roxana Petre, Adriana Dudnic, Andreea Ordean, Corina Vasile, Andra Voica, Teodora Savloschi, Florian Chirilov, Camelia Vasile.

DSCN4701Focşanul a câştigat derbiul turului campionatului Diviziei A2, seria Est, disputat vineri, 13 noiembrie 2015, în Sala Polivalentă din Focşani. Cele două formaţii, indiscutabil, cele mai bune din serie, porneau din start cu şanse aproximativ egale de câştig. Poate că oaspetele aveau un plus dat de prezenţa în formula de bază a unor nume cu greutate în voleiul feminin actual din România: Florina Chirilov, ridicătoarea Naţionalei de senioare a României, Adriana Dudnic, fostă multiplă campionă a României, Elena Ivan, fostă jucătoate de valoare în prima divizie a României. Un trio de mare forţă care nu a fost suficient pentru a depăşi o echipă în adevăratul înţeles al cuvântului a Focşaniului! O echipă care a avut momente de foarte bună calitate, dar şi în care nu i-a ieşit jocul aşa cum fusese proiectat, o echipă calibrată şi recalibrată din mers de profesorul Marian Rădulescu. O echipă DSCN4721câştigătoare! Primul set a început cu gazdele în avantaj până la 5-0, a fost egalitate la 5, apoi, la 11, şi la 20, cu ambele formaţii la conducere până atunci, pentru ca finalul să aparţină fetelor Focşaniului care s-au impus cu 25-22. Setul al doilea a avut o desfăşurare cum rar se vede pe terenul de volei la un asemenea nivel: la 12-15, de la masă a fost făcută observaţia că CSU Galaţi are greşită aşezarea în teren. Al doliea arbitru împreună cu observatorul de joc au confirmat eroarea oaspetelor şi le-au anulat, regulamentar, toate punctele câştigate până atunci iar jocul a fost reluat de la 12-0! Pentru focşănenece a fost o formalitate să câştige setul cu 25-9! Cu DSCN4725DSCN4715orgoliul rănit şi având în faţă o echipă a Focşaniului relaxată prematur, voleibalistele gălăţence s-au impus fără probleme cu 25-12.

În ultimul set, focşănencele au condus de la început până la sfârşit şi au câştigat cu 25-20 şi meciul, cu 3-1! Este o victorie care confirmă că actuala echipă de volei a CSM Focşani 2007 are forţa să se bată pentru promovare!

În etapa următoare, CSM Focşani 2007 va juca în deplasare cu CFT Mihai I Bucureşti, la 21 noiembrie.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter