CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Volei, Divizia A2 – Dinamo Romprest Bucureşti – CSM Focşani 2007 3-1 (25-16, 25-14, 24-26, 25-19)

Formaţii

Dinamo Romprest: Veronica Marin, Sînziana Motroc, Alexandra Partnoi, Laura Paveliu, Andreea Bîrsăşteanu, Adina Roşca, Loredana Filipaş, Claudia Lupescu, Roxana Tucmeanu, Denisa Cristache, Ionela Dobra, Mihaela Pamfil.

DSCN6212CSM Focşani 2007: Andreea Buzilă, Ana-Maria Cimpoeşu, Elena Mogozsan, Mihaela Cîrlan, Romina Coman, Mihaela Taşkiran, Monica Stoica, Mădălina Mocanu, Iulia Stoica, Ana Boantă, Mălina Zwiru.

În ultima etapă a turului, CSM Focşani a jucat în deplasare, sâmbătă, cu Dinamo Romprest Bucureşti, echipă care pierduse, în primele patru jocuri, o singură dată, după cinci seturi, la Ştiinţa Miroslava Iaşi. Focşănencele câştigaseră doar meciul cu CSU Galaţi, însă erau în evidentă creştere de calitate a jocului. Erau, deci premise pentru o întâlnire disputată, cu un plus DSCN6224pentru dinamoviste, dat de situaţia din clasament şi de postura de gazde care jucau pe propriul teren. Începutul meciului a fost, însă, complet dezechilibrat, bucureştencele luând repede un avantaj de nouă puncte, dintre care, opt, direct din serviciu! Cred că doar fetele Focşaniului îşi pot explica nefirescul unei asemenea evoluţii a scorului. După 9-0, jocul s-a echilibrat, însă fiecare echipă a punctat în mod egal şi primul set s-a încheiat cu 25-16. Setul al doilea a debutat ca şi primul, doar că s-a mers până la 7-0, direct din serviciu, şi s-a terminat cu 25-14! În setul al treilea, acomodate, în sfârşit cu sala, şi mult mai concentrate la joc, elevele profesorului Marian Rădulescu au început bine, au condus până la 12-14, bucureştencele au luat apoi conducerea până la 23-18, focşănencele au egalat la 23, a fost 24-23, dar, cu Cimpoeşu la serviciu, CSM Focşani 2007 au făcut 24-26 şi a dus scorul în meci la 2-1. În setul al patrulea, dinamovistele au condus, practic, de la un capăt la celălalt, însă a existatDSCN6232 un moment în care se putea produce inversarea raportului de puncte, ca şi în setul al treilea: a fost 22-17, focşănencele au reuşit două puncte şi s-a făcut 22-19, însă erori de final au pus capăt setului şi meciului: 25-19 şi 3-1 în meci!

Sâmbătă, Dinamo Romprest Bucureşti a fost o formaţie pe care, dacă ar fi evoluat la nivelul la care a jucat împotriva Rapidului Bucureşti ori CSU Galaţi, CSM Focşani 2007 ar fi putut-o depăşi!

Voleibalistele focşănene au vacanţă până la 2 decembrie când vor relua pregătirile pentru returul campionatului, care va începe la 17 ianuarie, cu CSM Focşani în deplasare, la CSM Piteşti.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter