Urmărește CSM Focșani 2007

Volei Divizia A2 – Diferenţă netă de valoare!

DSCN4029Pro Volei Botoşani – CSM Focşani 2007 0-3 (9-25, 18-25, 13-25)DSCN4037

Partida s-a disputat sâmbătă, începând de la ora 13,00

 Formaţii

 Pro Volei: Budăi, F. Murariu, Druţu, Musteaţă, Ţical, Butnariu, Zelişcu, A.Murariu, Precol, Vasilică, Tărnăuceanu.

 CSM Focşani 2007: Botezatu, Kirilova, Cimpoeşu, Mogozsan, Shtarbanova, Coman, Taşkiran, Blaga, Bîrgăoanu, Boantă, Cîrlan, Tisianu.

Pro Volei este o formaţie în reconstrucţie, cu jucătoare tinere şi foarte tinere, care nu putea emite pretenţii la unDSCN4057 rezultat favorabil în faţa redutabilei echipe a Focşaniului. Partida a curs într-un singur sens, de la început până la sfârşit: cel care indica victoria oaspetelor, ca urmare a unui joc în care le-a ieşit cam tot ce au încercat. Inclusiv folosirea întregului lot pe care antrenorul Marian Rădulescu l-a avut la dispoziţie. În primul set, încheiat în 17 minute, în teren cu echipa cu care a început partidele de până acum – Kirilova, Shtarbanova, Taşkiran, Cimpoeşu, Mogozsan, Tisianu – CSM Focşani a făcut 25-9, fără să se întrebuinţeze prea mult. În setul al doilea au jucat, cu preponderenţă, Cîrlan, Shtarbanova, Botezatu, Boantă, Coman, Bîrgăoanu care au trecut de adversare, cu 25-18, în 19 minute. Pentru Cîrlan ş Botezatu a fost debutul în echipa de senioare a CSM Focşani 2007 pentru care au făcut primele lor puncte într-un meci oficial. În setul al treilea, a reintrat prima formulă de joc, pe parcurs mai fiind utilizate şi atle jucătoare. A fost 25-13, în 18 minute. Deşi era limpede că adversarele nu le vor pune vreo problemă, voleibalistele focşănene au respectat partida jucând aproape de nivelul lor de vârf de până acum. Iar faptul că a gradul redus de dificultate al meciului i-a permis să vadă la lucru toate jucătoarele, i-a oferit profesorului Marian Rădulescu posibilitatea să vadă unde mai este de lucru pentru aducerea întregului lot la acelaşi nivel competitiv.

Pentru jucătoarele de la CSM Focşani 2007 urmează câteva zile de vacanţă, după care vor relua pregătirile, în vederea returului, care va începe la 18 ianuarie 2014.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn