CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Volei, Divizia A2 – Debut spectaculos de campionat!

CSM Focşani 2007 – SCM Piteşti 3-0 (25-14, 25-16, 25-20)

DSCN4446Formaţii

CSM Focşani 2007: Andrea Buzilă, Daria Goriaeva, DianaDSCN4512 Georgescu, Monica Stoica, Romina Coman, Mihaela Taşkiran, Andreea Matei, Camelia Lăzăroiu, Adina Samoilă-Sava, Delia Lăzăroiu, Mălina Zwiru, Mihaela Cîrlan.

SCM Piteşti: Oana Cristina Popa, Antonia Munteanu, DSCN4508Florina Pralea, Ecaterina Ghiţă, Cristina Zanfir, Denisa Mocan, Ana Maria Tănăsescu, Mihaela Ilina, Mihaela Pamfil, Georgiana Ungureanu.

Prima etapă a ediţiei 2015-2016 a Campionatului Naţional de Volei feminin, Divizia A2, a adus faţă în faţă, astăzi, în Sala Polivalentă, începând cu ora 13,00, două dintre cele mai bune echipe ale seriei Est: CSM Focşani 2007 şi SCM Piteşti, candidată declarată la promovare în Divizia A1. În ultima întâlnire dintre focşănence şi piteştence, oaspetele se impuseseră cu uşurinţă. Între timp, însă, a trecut o vară şi o jumătate de toamnă în care, şi DSCN4506la Piteşti şi la Focşani, au fost făcute schimbări în loturile de volei. Au fost parcurse programe de pregătire, au fost asumate obiective de performanţă. Cu ce folos până acum, s-a văzut în partida din Polivalentă unde CSM Focşani 2007 a câştigat limpede, în urma unui joc foarte bun! A fost victoria întregii echipe, în care, dacă jucătoarele vechi erau bine cunoscute, era de văzut cum vor evolua noile achiziţii intrate în teren: rusoaica Daria Goriaeva, Andreea Matei şi Diana Georgescu. Toate trei au confirmat aşteptările dovedind că s-au integrat în echipă şi în concepţia de joc a profesorului Rădulescu.

În primul set, un relativ echilibru s-a menţinut până la 7-5, după care, gazdele au luat distanţă care s-a mărit până la 11 puncte la final. Setul al doilea a fost început în trombă de gazde care s-au dus până la 13-3, după DSCN4498care, câteva desincronizări ale lor le-au ajutat pe oaspete să ajungă la 14-9, apoi nu a mai fost loc de mai bine pentru piteştence, chiar dacă antrenoarea Elene Bontaş a încercat mai multe variante de echipă şi scheme de joc. În ultimul set, s-a mers cap la cap până la 11-11, a fost apoi, 20-12, dar şi 23-19, pentru ca formaţia focşăneană să câştige setul şi meciul fără să se întrebuinţeze foarte tare. Elevele profesorului Marian Rădulescu au dominat de la un capăt la altul al întâlnirii, cu reuşite, uneori de excepţie, şi în atac, unde au combinat eficient şi au finalizat spectaculos, şi în apărare, unde au avut o primire de calitate, au recuperat din poziţii dificile, cu o exprimare mult peste nivelul din campionatul trecut. Echipa CSM Focşani DSCN4457DSCN44712007 arată frumos, ca prezenţe fizice ale jucătoarelor şi ca joc. Andreea Buzilă, Daria Goriaeva, Diana Georgescu, Mihaela Taşkiran, Andreea Matei, Adina Samoilă-Sava şi Mălina Zwiru, care au jucat astăzi, ca şi colegele lor care le pot suplini oricând fără probleme, împreună cu profesorul Marian Rădulescu, promit că vor avea un campionat în care vor juca în fiecare etapă la victorie! Şi că vor DSCN4421DSCN4450aduce în Sala Polivalentă, mereu, spectacol voleibalistic apreciat de publicul focşănean şi rezultate care să-l ţină pe acesta lângă echipă! În etapa următoare, CSM Focşani 2007 va juca la Constanţa, cu CS Top Volei, sâmbătă, 31 octombrie.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter