Urmărește CSM Focșani 2007

Volei, Divizia A2 – CSM Focşani 2007 nu va juca sâmbătă!

DSCN4037Partida dintre CET Govora CNMB Rîmnicu Vîlcea şi CSM Focşani 2007 a fost amânată pentru 22 februarie

Întâlnirea din etapa a 8-a a seriei Est a Diviziei A 2 dintre CET Govora CNMB Rîmnicu Vîlcea şi CSM Focşani 2007 a fost amânată pentru 22 februarie. Profitând de pauza de program, formaţia focşăneană va merge pentru 7 zile în cantonament la Gheorgheni unde, cu voleibalistele pe care le pregăteşte, profesorul Marian Rădulescu va lucra în şedinţe de antrenament tehnico-tactic la sală, dimineaţa şi după amiaza, dar şi în aer liber, pentru fortificare fizică. Pentru fetele Focşaniului vor urma ultimele trei jocuri din sezonul regulat, partidele din play-off şi, aşa cum este de aşteptat, participarea la turneul de promovare în Divizia A 1. Va fi o perioadă foarte încărcată, iar acumulările pentru care sa va lucra în cantonamentul de la munte vor fi decisive în atingerea obiectivului CSM Focşani 2007, revenirea în prima divizie voleibalistică a ţării.

DSCN2990Zlatina Shtarbanova va fi operată în prima parte a lunii februarie!

Zlatina Shtarbanova, ridicătoarea formaţiei de volei a CSM Focşani 2007, s-a accidentat în prima parte a setului al doilea al meciului cu Ştiinţa Miroslava Iaşi, de sâmbăta trecută. Explorările medicale pe care le-a făcut la Focşani au relevat o ruptură de menisc şi întindere de ligamente. Pentru refacerea genunchiului afectat, voileibalista bulgară va fi operată la Bucureşti, în prima parte a lunii februarie, atunci când specialistul cu care lucrează CSM Focşani 2007 se va întoarce din străinătate.

DSCN2969Adina Sava Samoilă revine pe teren?

Adina Sava Samoilă, valoroasa ridicătoare care a evoluat ani mulţi la CSM Focşani 2007 iar ultima dată a jucat pentru CSM Bucureşti, ar putea reveni pe teren la formaţia focşăneană, unde este, încă, legitimată. Adina, tânără mamică, a întrerupt activitatea sportivă în perioada sarcinii şi pentru naşterea fiului său, iar acum, când clubul care a format-o şi cu care a reuşit performanţe deosebite, inclusiv o promovare în prima divizie, a rămas fără jucătoare specializată pe postul de ridicătoare, profesorul Marian Rădulescu aşteaptă răspunsul la propunerea pe care i-a făcut-o de a reveni la echipă. Adina Sava Samoilă şi-ar putea colegele în cantonamentul de la Gheorgheni şi să revină pe teren în jocul de la Galaţi, cu CSU, de sâmbătă, 8 februarie.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn