Urmărește CSM Focșani 2007

Volei, Divizia A – Victorie, şi toate punctele rămân la Focşani!

 CSM Focşani 2007 – CET Govora CNMB Rîmnicu Vîlcea 3-0 (25-14, 26-24, 25-17)

 Formaţii

 CSM Focşani 2007: Georgia Cristina Botezatu, Rositsa Kirilova, Ana Maria Cimpoeşu, Elena

DSCN3579 Mogoszanu, Zlatina Shtarbanova, Romina Coman, Mihaela Taşkiran,DSCN3589 Alexandra Bîrgăoanu, Alexandra Blaga, Ana Boantă, Mihaela Cîrlan, Georgiana Tisianu.

CET Govora CNMB Rîmnicu Vîlcea: Bianca Firan, Ioana Luminca, Cristina Florescu, Claudia Sandu, Alexandra Ciucu, Luiza Dinu, Ioana Silivescu, Roberta Craioveanu, Oana Popa.

CSM Focşani 2007 a reuşit a doua victorie în campionat, sâmbătă, în SalaDSCN3590 Polivalentă, unde, începând de la ora 14,00 a întâlnit pe CET Govora CNMB Rîmnicu Vâlcea. Cu o formulă de joc devenită tradiţională – Taşkiran, Shtarbanova, Kirilova, Blaga, Cimpoeşu, Mogoszan, cu Tisianu, libero şi cu folosirea pe scurte perioade de timp a celorlalte jucătoare din lot, CSM Focşani 2007 îşi cristalizează o manieră proprie de joc şi reuşeşte să găsească resursele pentru a se impune, chiar şi atunci când evoluţia echipei nu străluceşte. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă, când, după un prim set câştigat cu detaşare, la 14, a urmat un al doilea în care s-a ajuns la 19-12. La acest scor, ceva s-a rupt în prestaţia gazdelor al căror avantaj s-a topit punct cu punct, până s-a ajuns la 24-24! Fetele Focşaniului au întrerupt seria erorilor şi, cu punctele valorii lor superioare, şi-au adjudecat setul al doilea la 24. În ultimul set, vîlcencele au ţinut aproape de focşănence, însă după 11-9, CSM Focşani 2007 s-a desprins, ajungând la 21-13, 23-16 pentru a încheia cu 25-17. Partida a avut multe momente de foarte frumos spectacol voleibalistic, la care au contribuit gazdele, cu o valoare, indiscutabil, superioară, dar şi oaspetele, care au un excelent joc de apărare, o mare mobilitate în teren care le ajută să recupereze mingi ce par pierdute şi au un entuziasm prin care compensează diferenţele de talie sau de experienţă competiţională faţă de adversare. Sâmbăta viitoare, la Focşani vine CSU Galaţi.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn