Urmărește CSM Focșani 2007

Volei – CSM Focșani 2007 are două noi jucătoare!

Lotul echipei se volei de Divizie A2 a CSM Focșani 2007 este mai bogat cu două jucătoare: Florina Pralea și Bianca Andronache. Ambele au evoluat pentru Rapid București, inclusiv în Divizia 1, au o consistentă experiență competițională, au învățată bine lecția victoriilor pe care o vor aplica și ca jucătoare ale Focșaniului. Florina și Bianca pot fi voleibalistele ce pot întregi cu foarte bune evoluții o formație în care, ca senioare se vor mai afla gemenele Delia și Camelia Lăzăroiu, Camelia Vasile și Teodora Sabloschi. În lot mai sunt și junioarele Miruna Pușcă, Cătălina Ciubotaru, Maria Paizan și Delia Budeanu. Miruna, Cătălina și Delia au debutat pentru CSM Focșani 2007 în edițiile de campionat anterioare.

Antrenoarea Romina Coman mi-a spus că este posibil ca la Focșani să mai vină două jucătoare cu care se află, în acest sens, în discuții.

Echipa face marțea, joia și sâmbăta dimineața până la începerea campionatului, pregătire fizică în sala de atletism din strada Ana Ipătescu din Focșani, cu profesorul Gabriel Alexandrescu. Începând cu 5 august, voleibalistele Focșaniului au avut câte două ședințe de pregătire pe zi – dimineața, la sala de atletism iar după amiaza, tehnico-tactică, la Sala LPS ori în sala Colegiului Tehnic Edmond Nicolau.

Campionatul Diviziei A2 va începe la 19 octombrie. CSM Focșani 2007 va evolua în seria Est alături de CSM București, AV Tomis Constanța, ACS Top Volei 05 Constanța, CSM Unic Piatra Neamț, CFT Mihai I București.

Text preluat din Monitorul de Vrancea

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn