CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Volei – Campionatul începe sâmbătă!

În Sala Polivalentă, de la ora 13,00, CSM Focşani 2007 – SCM Piteşti

DSCN2844DSCN3939Voleiul feminin vă cheamă să admiraţi spectacolul pe care vi-l oferă, începând de sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 13,00, când, în Sala Polivalentă, este programat fluierul de start al jocului dintre echipa Focşaniului, CSM 2007 şi SCM Piteşti. Cele două formaţii sunt cunoştinţe mai vechi iar antrenoarea piteştencelor, Elena Bontaş, este fostă elevă a profesorului Marian Rădulescu şi, implicit, fostă jucătoare a Focşaniului. SCM Piteşti îşi propune şi pentru acest an promovarea în prima divizie a voleiului din România şi va veni la Focşani cu obiectiv limpede: victoria. 

Oaspetele vor întâlni o echipă gazdă ce-şi propune, la rândul său, să joace la victorie în fiecare întâlnire. Profesorul Marian Rădulescu şi DSCN2963elevele sale au lucrat, începând din august, pentru a intra în campionat cu o pregătire de bun nivel. Celor douăDSCN2975 cantonamente montane, de la Cacica şi Gheorgheni, le-au urmat antrenamentele fizice şi tehnico-tactice de acasă, câteva meciuri de pregătire la Bucureşti şi Galaţi, ca şi cu o echipă alcătuită din voleibalişti focşăneni, pe care au DSCN3014întâlnit-o în mai multe rânduri în Sala Polivalentă.

Lotul cu care profesorul Marian Rădulescu va începe ediţia de campionatDSCN3117 2015-2016 este alcătuit din Romina Coman, căpitanul echipei, care va juca pe post de principal, Mihaela Taşkiran – fals, Andreea-Mihaela Buzilă – principal, Diana-Paula Georgescu – secund, Mihaela Cîrlan – secund, Adina Samoilă–Sava – ridicătoare, Monica-Marina Stoica – fals, Mălina-Maria Zwiru – libero, Iulia Stoica – secund, Andreea Matei – secund, Delia Lăzăroiu – secund, Camelia Lăzăroiu – ridicătoare şi Daria Goriaeva – principal.

DSCN3170Noutăţile din lot sunt Andrea Matei, venită de la Craiova, originară din Târgu Mureş, surorile gemene Delia şi Camelia Lăzăroiu, din Codlea, vin de la Caransebeş, Paula-Diana Georgescu, de la CSM Bucureşti şi Daria Goriaeva, voleibalistă din Rusia, şi care a jucat în anul competiţional 2014-2015 la LP-Vampula Huittinen, în Finlanda. Toate acest jucătoare sunt tinere sau foarte tinere şi pot aduce un plus important de calitate în jocul CSM Focşani 2007. A revenit la echipă valoroasa ridicătoare Adina Samoilă-Sava, pe are susţinătorii voleiului focşănean o cunosc foarte bine! Profesorul Marian Rădulescu are la dispoziţie un lot echilibrat, în care experienţa Rominei Coman, Mihaelei Taşkiran, Adinei Samoilă-Sava şi Monicăi Stoica se îmbină cu dorinţa de afirmare şi calităţile incontestabile ale tinerelor lor colege. Împreună pot face un campionat foarte bun, la capătul căruia antrenori, jucătoare, spectatori, susţinătorii voleiului, în general să fie mulţumiţi de ceea ce echipa a realizat!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter