CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Tenis – Maria-Daciana Ciubotaru, campioană națională de vară la dublu, la 14 ani!

  • În proba de simplu, Maria a câștigat medalia de bronz

Maria-Daciana Ciubotaru, sportiva CSM Focșani 2007, în pereche cu Cara Meșter, de la CS Marc Tenis, a câștigat sâmbătă, 18 mai, proba de dublu a Campionatului național de vară pentru 14 ani care a avut loc la Constanța.
Până la titlu, Maria și Cara au trecut cu 7-5, 6-2 de Daria Mălăescu și Andra Simion de la Tenis Club Victor Hănescu, cu 4-6, 6-3, 11-9 de Daniela Bereanu, de la CSM Reșița și Patricia Goina, de la CSM Oradea, în semifinale, pentru ca în finală să le învingă cu 6-4, 6-4, pe Bianca Bulat, CS Arcada Galați și Carmen Herea, de la LPS-CSS Constanța.
În proba de simplu, Maria-Daciana Ciubotaru a câștigat cu 6-2, 6-1 meciul cu Andreea Moise, de la LPS – CSS Constanța, cu 6-1, 6-1 partida cu Alisia Bianca Apostol, de la C S Mamaia IDU, cu 6-1, 6-2, întâlnirea cu Daniela Bianca Bereanu, de la CSM Reșița, a pierdut în semifinală cu 4-6, 4-6 meciul cu Bianca Bulat, de la CS Arcada Galați. În jocul pentru medalia de bronz, Maria-Daciana Ciubotaru a câștigat prin neprezentarea Marei Gae, de la Dinamo București.
Maria, care este pregătită de antrenorii Firicel Tomai și Răzvan Bănică este campioana Selecției naționale 14 ani, titlu obținut în aprilie.
Sportiva de la CSM Focșani 2007 are în acest an clasări foarte bune, la simplu și dublu, în turneele internaționale Paradis Open TEU16, Stavanger Open TE16 – în Norvegia, la Campionatul Internațional al României, Prof. Dr. Ayhan KIZIL Cup – în Antalia, Turcia și la Turneul European de categoria 1, de 14 ani de la Maia, în Portugalia.
Maria-Daciana Ciubotaru și Cara Meșter sunt campioanele naționale de iarnă la 14 ani pentru 2019, campioane internaționale ale României la 14 ani.
(Text preluat din Monitorul de Vrancea)

Facebook
WhatsApp
Twitter