CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Tenis – Maria Ciubotaru, finală la dublu și semifinală la simplu, la Constanța, la ”Cupa Bright Știința”!

maria-la-constanta-1Maria-Daciana Ciubotaru și-a continuat la Constanța, la Cupa Bright Știința, ale cărei întreceri au avut loc de sâmbătă, 16 decembrie până miercuri, 20 decembrie, rezultatele remarcabile pe care le-a obținut de-a lungul anului.
Intrată de pe poziția de favorită nr. 8 în proba de simplu a a ultimului concurs de categoria A din Circuitul FR Tenis din 2017, Maria a urcat până în semifinale, unde a fost întrecută de favorita nr. 2 a turneului, dar după ce trecuse  de favorita nr. 4! Rezultatele din proba de simplu: 6-1, 6-1, cu Ane-Marie Grecu, de la CSS LPS Constanța, 6-2, 6-2 cu Irina-Maria Blănarru, de la Atlas Galați, 6-2, 6-2 cu Andreea Pavel, CS Tenis Club 2000 București, favorita 4, 1-6, 2-1 cu favorita 2, Oana-Bianca Marinescu, de la Sorana Sport Club Târgoviște.
În proba de dublu, fâcând pereche, în premieră, cu Rianna-Ioana Coreisa de la CS Școlar 6 București, Maria Ciubotaru a ajuns în finală. Cele două sportive au avut în concurs traseul: au stat în primul tur, apoi au câștigat cu 6-2, 6-2, întâlnirea cu  Sabina Iurea/Irina Iurea, de la CS Amp Gold Club Ploiești, cu 7-6 (4), 6-2 partida cu Maria Gae, ACS Ruxandra Dragomir București/Alexia Trașcă LPS CSS Constanța. În finala cu Cara Maria Meșter, de la CS Marc Tenis/Sofia Ciobică, de la CS Sport 4 Fun Timișoara,  Maria Ciubotaru și Rianna-Ioana Coreisa au fost întrecute la mare luptă, în trei seturi. Scor, 3-6, 7-6 (7), 12-10!
 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter