CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Tenis – Maria Ciubotaru a jucat finala de dublu în Cupa TCB!

maria-22-septembrie-2017Maria Daciana Ciubotaru de la CSM Focșani 2007 a reușit o nouă performanță în concursurile pentru 14 ani după finala de simplu, de la Trofeul George Bucuroiu de la sfârșitul lunii iulie și semifinala probei de dublu fete a ”Oradea Juniori Trophy”, turneu european de categoria a 3-a, ambele, în pereche cu piteșteanca Briana Spătaru.
Astăzi, 20 septembrie, Maria și Briana au jucat finala probei de dublu a turneului de categoria A din Circuitul FR Tenis dotat cu Cupa TCB, ale cărui întreceri au avut loc la București, începând de sâmbătă, 16 septembrie.
Până în finală, Maria Ciubotaru și Briana Spătaru au câștigat cu 4-6, 6-4, 10-7, partida cu Alisa Apostol, CS Mamaia Idu/Alexia Trașcă, LPS-CSS Constanța, apoi, prin retragerea dublului Carina Cavarnali, Al Body/Andreea Dincă, CS TC Rîmnicu Vîlcea, favoritele nr. 3, și s-au impus cu 6-2, 6-1 în meciul cu Ariana Corbeanu, LPS-CSS Constanța/Cezara Pencea, CS Tenistar, favoritele nr. 1. În finală, după o întâlnire cu răsturnări de scor spectaculoase, Maria Ciubotaru, eleva profesorului Răzvan Bucuroiu și Briana Spătaru au pierdut cu 3-6, 7-5 8-10, în fața perechii Sofia Ciobică, CS Sport 4 Fun/Maria Sara Popa, CSS Mircea Eliade.
La individual, în primul tur, Maria Ciubotaru a trecut cu 6-2,6-0 de Maria Damian, AS CS AS Club Poli pentru ca în turul al doilea să fie întrecută după trei seturi foarte disputate, cu 7-5, 6-7 (2) 6-2, de Daria Săvulescu de la Winner Brașov.

Facebook
WhatsApp
Twitter