CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Tenis – Delia Macovei, medalie de bronz la Cupa Head!

Delia Macovei, 3 iulie 2015Maria Daciana Ciubotaru s-a oprit în sferturi de finală la CampionatulDSCN1536 Naţional individual U 10

Talentatele tenismene Delia Macovei şi Maria Ciubotaru au avut evoluţii meritorii la competiţiile la care au concurat în ultima perioadă. La Cupa Head, la Bucureşti, Delia a reuşit două victorii: 6-1, 6-0, cu Diana Maria Canciu, de la CSS Mircea Eliade Bucureşti şi 6-1, 6-0, cu Bianca Elena Ababei, de la TC Wilsor Bucureşti. În semifinala turneului, Delia Macovei a pierdut cu 1-6, 4-6, partida cu favorita nr. 1 a Cupei Head, Carina Cavarnali, de la Al Body.

În aceeaşi competiţie, Ştefan Lazăr, de la Tenis Club Focşani, a jucat sferturi de finală la U 12, după ce a câştigat jocurile cu Alexandru Catrinescu, de la CS Micii Aşi şi cu Ştefan David de la Tenis Prim Bucureşti.

Maria Ciubotaru, concurând pentru Fortuna Brăila, a urcat până în sferturile de finală ale Campinatului Naţional individual U 10. În primul tur, Maria a câştigat cu 6-0, 6-3 meciul cu Lavinia Maria Găvănescu, de la CS Dacia Brăila, iar în turul al doilea, pe cel cu Iulia Andreea Purcaru, de la Dinamo Bucureşti: 6-2, 6-0. În sferturi de finală, Maria Ciubotaru a fost întrecută cu 6-2, 6-3, de Alexia Lavinia Puiac, de la CS Marc Tenis, favorita nr. 4 a Campionatului.

Maria Ciubotaru a câştigat, recent, la Campionatul Naţional U 10 pe echipe, medalia de bronz, împreună cu Briana Dan, de la Fortuna Brăila.

Delia Macovei şi Maria Ciubotaru sunt pregătite de profesorul Răzvan Bucuroiu, la CSM Focşani 2007.

Facebook
WhatsApp
Twitter