CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Tenis – Delia Macovei, medalie de bronz la Cupa Head!

Delia Macovei, 3 iulie 2015Maria Daciana Ciubotaru s-a oprit în sferturi de finală la CampionatulDSCN1536 Naţional individual U 10

Talentatele tenismene Delia Macovei şi Maria Ciubotaru au avut evoluţii meritorii la competiţiile la care au concurat în ultima perioadă. La Cupa Head, la Bucureşti, Delia a reuşit două victorii: 6-1, 6-0, cu Diana Maria Canciu, de la CSS Mircea Eliade Bucureşti şi 6-1, 6-0, cu Bianca Elena Ababei, de la TC Wilsor Bucureşti. În semifinala turneului, Delia Macovei a pierdut cu 1-6, 4-6, partida cu favorita nr. 1 a Cupei Head, Carina Cavarnali, de la Al Body.

În aceeaşi competiţie, Ştefan Lazăr, de la Tenis Club Focşani, a jucat sferturi de finală la U 12, după ce a câştigat jocurile cu Alexandru Catrinescu, de la CS Micii Aşi şi cu Ştefan David de la Tenis Prim Bucureşti.

Maria Ciubotaru, concurând pentru Fortuna Brăila, a urcat până în sferturile de finală ale Campinatului Naţional individual U 10. În primul tur, Maria a câştigat cu 6-0, 6-3 meciul cu Lavinia Maria Găvănescu, de la CS Dacia Brăila, iar în turul al doilea, pe cel cu Iulia Andreea Purcaru, de la Dinamo Bucureşti: 6-2, 6-0. În sferturi de finală, Maria Ciubotaru a fost întrecută cu 6-2, 6-3, de Alexia Lavinia Puiac, de la CS Marc Tenis, favorita nr. 4 a Campionatului.

Maria Ciubotaru a câştigat, recent, la Campionatul Naţional U 10 pe echipe, medalia de bronz, împreună cu Briana Dan, de la Fortuna Brăila.

Delia Macovei şi Maria Ciubotaru sunt pregătite de profesorul Răzvan Bucuroiu, la CSM Focşani 2007.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter