Urmărește CSM Focșani 2007

Tenis, Cupa Dunlop – Renamed – Maria Ciubotaru a jucat finala!

IMG_1743 - Maria Ciubotaru, 26 ianuarie 2016În una dintre semifinale, s-au întâlnit colegele de club Maria Ciubotaru şi Delia Macovei!
Cupa Dunlop – Renamed la tenis, ale cărei întreceri au loc în aceste zile la la CS Drive Tenis Ploieşti, au în prim plan jucătoare de la CSM Focşani 2007, pregătite de profesorul Răzvan Bucuroiu. Două dintre cele trei sportive intrate în concursul de 12 ani, Maria Ciubotaru şi Delia Macovei, au jucat una dintre semifinale. Partida a fost câştigată de Maria Ciubotaru, cu 6-0, 6-2. Până în semifinală, Maria a dispus cu 6-3, 6-2, de Maria Butuşină, de la ASC Sport Club Sportiv Sud Arena şi cu 6-4, 7-6 (4), de Irina Iurea, de la CS Drive Tenis Ploiești. Delia a ajuns în semifinală trecând cu 6-3, 6-0, de Daria Meica, de la CSS Braşov și cu 6-1, 6-1, de Iulia Tudoran, de la CSS Ploieşti.
A treia jucătoare de la CSM Focşani 2007 participantă la Cupa Dunlop-Renamed, Denisa Ganea, a pierdut în primul tur, cu 0-6, 0-6, în fața Dariei Săvulescu, de la CS Winner Brașov.
În finala disputată astăzi, Maria Ciubotaru a fost întrecută, după un meci foarte disputat, cu 6-4, 6-4, de Sofia Cioabă, de la LPS CSS Constanţa.
Profesorul Răzvan Bucuroiu a declarat că „evoluţia fetelor este îmbucurătoare, pentru că au ajuns să se autodepăşească permanent, acesta fiind primul obiectiv pe care îl au în perioada actuală”.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn