Urmărește CSM Focșani 2007

Tenis – CSM Focşani 2007, obiectiv atins la Campionatul Naţional pe echipe de 12 ani!

Tenismeni l Camponatul pe echipe - 30 septembrie 2014Campionatul Naţional Intercluburi pe echipe de dublu, 12 ani, a avut la start cele mai bune opt echipe din ţară la această categorie de vârstă: Dinamo Bucureşti, Dacia Galaţi, Sportul Studenţesc Bucureşti (2 echipe), CSM Focşani 2007, Politehnica Bucureşti, CSS Sighet, Tenis Club Bucureşti.

La întrecerea care a avut pe arenele AS Tenis Club Curtea de Argeş, în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, CSM Focşani 2007 a prezentat echipele de fete – în componenţa Delia Macovei, Maria Ciubotaru, de băieţi – în formula Călin Ciubotaru, Ştefan Lazăr şi echipele mixte Călin Ciubotaru/Delia Macovei şi Ştefan Lazăr/ Maria Ciubotaru, pregătite de profesorul Răzvan Bucuroiu.

Tenismenii focşăneni au constituit atât la fete cât şi la băieţi, cele mai tinere echipe din concurs: Călin Ciubotaru, născut în 2003, Ştefan Lazăr – 2003, Delia Macovei – 2004, Maria Ciubotaru – 2005 şi se situau la start pe poziţia a şaptea. După ce, în primul joc, CSM Focşani 2007 a pierdut cu 0-3 întâlnirea cu Dinamo Bucureşti, a întrecut, în a doua partidă, cu 3-0 pe Sportul Studenţesc 2. În meciul pentru locurile 5-6, astăzi, focşănenii au fost depăşiţi cu 3-0 de prima echipă a Sportului Studenţesc.

Antrenorul CSM Focşani 2007, profesorul Răzvan Bucuroiu, a declarat la încheierea parcursului elevilor săi: „Am pornit cu şansa a şaptea în competiţie şi am încheiat pe locul al şaselea. Este cea mai bună clasare posibilă stabilită ca obiectiv pentru această ediţie a campionatului, dacă avem în vedere forţa de joc a adversarelor, care au avut în componenţă jucători din vârful ierarhiei naţionale – lşa fete, Dinamo Bucureşti, la băieţi, Sportul Studenţesc şi că am avut cea mai tânără echipă, iar Maria Cioubotaru, la cei 9 ani ai săi a fost mezina întrecerii”.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn