Urmărește CSM Focșani 2007

Superliga Altdorf Tehnik – ACS Odobești – CSM Focșani 2007 2-2 (0-1)

Formații
DSCN0476ACS Odobești: Ionel Zăgan – Hagiu, Hristea, Nichita, Potoroac, Chiriță, Ionuț Zăgan, Milea,DSCN0496 Marin, Palade, Durtan.
CSM Focșani 2007: Lazăr – Mitală, Beșa, Chivu, Mihai – Lupu, Dumitriu, Alexandru Duca (62 Negoescu), Manu (60 Grigorică) – Remus Popa (65 Predoiu), Pasăre.
CSM Focșani 2007 a făcut primul pas greșit în competiția în carea intrat de șapte etape! Sâmbătă, 15 octombrie, fotbaliștii pregătiți de Vasile Burgă și Adrian Toma și-au creat o ploaie de ocazii de gol din care a fructificat doar două! Au înscris, pentru 1-0, Remus Popa, printr-o execuție de mare spectacol – vole din semifoarfecă, în minutul 16 și Lupu, pentru 2-2, în minutul 77.DSCN0501 Oaspeții și-au făcut obișnuitul joc de construcție cu lansări în zona centraăl a apărării gazdelor, dar și cu DSCN0476desfacerea jocului pe benzi urmată de centrări în gura porții. Odobeștenii au jucat simplu, cu mingi trimise lung din apărare de Milea către Chiriță, care a hărțuit permanent defensiva CSM Focșani 2007, cu apărare supraaglomerată și contraatacuri rapide.
Un egal nu este un capăt de țară, poate că face bine unei echipe ce credea că nu are adversară în județ! Dacă ar fi valorificat măcar încă una dintre multele ocazii, CSM Focșani 2007 ar fi plecat învingătoare și de la Odobești. Dar lejeritatea cu care risipește ceea ce construiește cu migală și cuDSCN0505 metodă nu poate fi scuzată prin relaxare sau tinerețea lotului!
Antrenorul Vasile Burgă a contestat vehement deciziile arbitrului Iulian Iacob și asistentului Critian Voicu, pe care le-a considerat decisive pentru stabilirea rezultatului, dar victoria DSCN0481focșănenilor nu a venit, înainte de toate, din cauza propriilor ratări!
În etapa următoare, sâmbătă, 22 octombrie, CSM Focșani 2007 va juca acasă cu Tractorul Nănești, iar ACS Odobești, în deplasare la FCM Adjud.
În celelalte jocuri ale etapei: FCM Adjud – ASS Victoria Pufești 3-1; Tractorul Nănești – Național Golești 0-0; Voința Cîrligele – Voința Slobozia Ciorăști 3-0; Victoria Gugești – Dinamo Tătăranu 4-0.
 
 
 
 
 
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn