Urmărește CSM Focșani 2007

Super meci cu handbalul ca terapie!

CSM Focşani 2007 – CSU Galaţi 25-20 (9-12)

Formaţii

CSM Focşani 2007: Rusu, Ciobotaru – Sîsîiac, Constantin – 1 gol, Vasilache, Rotaru -3, Nelu – 10, Tănase, Gheorghe – 1, Barbu, Popa – 7, Neaţă – 2, Costache – 1.

CSU Galaţi: Mârsiu, Bursuc, Ionel, Nica, Dorneanu, Păun, Secară, Anghel, Andronic, Aniţa, Rouă, Vîrlan, Şerban, Albu, Băhnăreanu, Vişan.

CSM Focşani 2007 şi CSU Galaţi au produs joi seara, în Sala Polivalentă, un super meci! A fost un joc în care fiecare dintre cele două formaţii şi fiecare jucător care a intrat pe teren au dat tot ce au pentru pentru a câştiga! Focşănenii au avut un jucător în plus! Folosesc un clişeu gazetăresc, însă cititorii îmi vor ierta, sper, lipsa de originalitate când voi spune că acest jucător l-au constituit spectatorii. A fost joi seara un public admirabil care a susţinut echipa începând din momentul în care îi era mai greu, până la sfârşit! Iar după ultimul sunet al sirenei spectatorii debordau de bucurie. Îi adusese în această stare de bine handbalul arătat de favoriţii lor care au încheiat meciul cu o victorie muncită, însă absolut meritată! A obţinut-o întreaga echipă, însă un plus de contribuţie au avut Viorel Ciubotaru care, odată intrat în poartă, a apărat ca în transă, adică senzaţional, într-un fel de uitare de sine în intervenţii, Gigi Nelu, aproape de neoprit pe extrema dreaptă, Robert Popa, cealaltă extremă, finalizator rasat, şi conducătorul de joc, Iulian Neaţă. Focşănenii au început greoi întâlnirea, surclasaţi de viteza de joc şi desele schimburi de locuri ale gălăţenilor care au preluat conducerea cu 3-2 şi au menţinut-o până la 12-10, la pauză. În repriza a doua, balanţa s-a echilibrat, apoi, gol după gol, focşănenii au trecut la conducerea jocului pentru a încheia cu 25-20! Handbaliştii pregătiţi de profesorul Viorel Ciobotaru şi-au făcut lor şi susţinătorilor lor un frumos dar de sărbători. Felicitându-i pentru această victorie le doresc să aibă sărbători pline cu bucurii şi un an nou mai bun decât cel care se încheie!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn