Urmărește CSM Focșani 2007

Sportivii de la CSU-CSM Focșani 2007 au obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național de tir sportiv la juniori 3, desfășurat în aceste zile la Poligonul de tir din Focșani

TIR SPORTIV

 
🥇🥇🥇🥇🥇
🥈🥈
🥉
Cinci medalii de aur, două de argint și una de bronz!
🔴 Sportivii de la CSU-CSM Focșani 2007 au obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național de tir sportiv la juniori 3, desfășurat în aceste zile la Poligonul de tir din Focșani.
ℹ️ La individual fete, proba de pușcă aer comprimat, Săftian Denisa a obținut locul I și titlul de campioană națională.
În aceeași probă, Vrăjitoru Teodora s-a clasat pe locul al II-lea și a primit titlul de vicecampioană națională.
Echipa de fete formată din Săftian Denisa, Vrăjitoru Teodora și Joghiu Alexandra a reușit să termine concursul pe locul I și să obțină titlul de campioană națională.
ℹ️ În proba clasică (proba de pușcă aer comprimat), la individual băieți, Botezatu Denis a terminat întrecerea pe locul I și este campion național, iar Mitrofan Edward s-a situat pe locul al II-lea, devenind vicecampion național.
Echipa de băieți formată din Botezatu Denis, Mitrofan Edward și Ioan David s-a clasat pe locul I, obținând titlul de campioană națională.
ℹ️ În proba de mixt (fete+băieți), Săftian Denisa și Botezatu Denis s-au clasat pe locul I, devenind campioni naționali.
În aceeași probă de mixt, Ioan David și Joghiu Alexandra au cucerit medalia de bronz (locul al III-lea).
Sportivii noștri sunt antrenați de prof. Aurel Giurgea.
👏 Felicitări pentru medaliile obținute!
Succes în continuare!
Hai, Focșani! ♥️
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn