Urmărește CSM Focșani 2007

Sportivii de la CSM Focșani 2007 au participat astăzi, 31 mai, în Piața Unirii din Focșani la demonstrații sportive, cu ocazia Zilei Copilului.

✅ Sportivii de la CSM Focșani 2007 au participat astăzi, 31 mai, în Piața Unirii din Focșani la demonstrații sportive, cu ocazia Zilei Copilului.
Acțiunea ,,Zâmbet de copil 2024″ a fost organizată de Primăria Focșani, Consiliul Local Focșani și Inspectoratul Școlar Județean Vrancea.
Astăzi, 31 mai, atleți de la CSM Focșani 2007 pregătiți de prof. Marius Batog și prof. Gabriel Alexandrescu, împreună cu Campionii Mondiali ai echipei de robotică AI Citizens, au adus ,,Flacăra Olimpică” la Focșani.
✅ La ora 10.00 s-a dat startul la un Flashmob Tradițional.
Între orele 10.00-12.00, în Piața Unirii din Focșani au avut loc demonstrații sportive cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului.
Sportivii de la CSM Focșani 2007 au organizat demonstrații sportive la baschet, handbal, atletism, tenis de masă, volei.
Sportivii de la arte marțiale vor face o demonstrație mâine,1 iunie, în comuna Milcovul, unde recent a fost inaugurată o sală de sport.
Sportivii de la secția șah participă mâine, 1 iunie, la două competiții în țară.
✅ Pe Stadionul Milcovul din Focșani va avea loc mâine, 1 iunie, un turneu de fotbal copii.
Este vorba despre categoriile 2015-2016 și 2017, antrenate de Iulian Negoescu și Paul Alecsandrescu.
Încurajăm toți copiii să facă sport, pentru că sportul înseamnă sănătate!
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn