Urmărește CSM Focșani 2007

Spectacol handbalistic la Focșani: CSM Focșani 2007-CS Minaur Baia Mare: 26-26 (12-12).

HANDBAL MASCULIN/ Liga Zimbrilor, etapa a 22-a 🤾🇹🇩
Spectacol handbalistic la Focșani‼️
✅ CSM Focșani 2007 🆚 CS Minaur Baia Mare: 26-26 (12-12)
🔴 Meciul a avut loc astăzi, de la ora 18.30, în Sala Sporturilor ,,Alin Moldoveanu” din Focșani.
🤍💙 CSM Focșani 2007 ⬇️⬇️
Marocico, Cloșcă, Bucătaru – Ragea (cpt.), Rață-1 gol, Pavlov-3, Golea-4, Miroiu, Trkulja-2, Toboșaru-4, Mocanu, Marijanac-1, Roșu, Eros, Simsar-8, Makrishin-3.
Staff tehnic: Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile.
Antrenorul principal al echipei noastre, Dalibor Cutura:
,,Cred că a fost un spectacol handbalistic astăzi. Ambele echipe au făcut un meci mare. Am făcut față uneia dintre cele mai bune echipe din România, am condus majoritatea timpului, iar la sfârșit cred că am meritat punctul și ei, și noi. A fost atitudine, suflet, 60 de minute am luptat. Și asta e. După, ne strângem mâna cu adversarul. Dar pentru ce urmează este marele câștig de moral ca să terminăm sezonul cel mai sus posibil. Baia Mare joacă semifinale de cupe europene, este echipă puternică, cu buget puternic, calitate. Are de toate. Dar noi am jucat ca o echipă și asta e foarte important. Și în apărare, și în atac. Sunt mândru de toți jucătorii de ce au făcut astăzi. Vreau să-i felicit. Eu sunt mândru de toată echipa, de toți jucătorii și de cei care poate astăzi nu au avut minute. Jucători care au adus multe bucurii acestui oraș. Peste trei zile, cu Steaua, va fi o altă mare finală cu un adversar direct, care este la trei puncte în spatele nostru și vrem să terminăm în fața lor. Cu aceeași atitudine și același joc vom avea o victorie.”
✅ Etapa viitoare vom juca duminică, 14 aprilie, de la ora 17.30, din nou în Sala Sporturilor din Focșani, cu CSA Steaua București.
Partida va fi transmisă în direct de Pro Arena.
Felicitări, băieți, pentru jocul din această seară❗👏
Mulțumim publicului pentru susținere
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn