Urmărește CSM Focșani 2007

Selecție pentru lotul național de karate SKDUN al României, în vederea participării la CE de la Debrecen, Ungaria, din 12-14 aprilie!

ARTE MARȚIALE 🥋🇹🇩
✅ În urma selecției pentru lotul național de karate SKDUN al României, în vederea participării la CE de la Debrecen, Ungaria, din 12-14 aprilie, rezultatele din 17 februarie, de la Voluntari, au fost următoarele:
● Vlad Flavius și Pintilie Matei – calificați în urma rankingului în probele de kata și kumite shobuippon și shobusanbon – categoria copii;
● Necula Tudor – calificat în proba de kumite shobusanbon – minicadeți;
● Pintilie Andrei – calificat tot la proba de kumite shobusanbon – cadeți.
🔴 Sensei Daniel Fusaru:
,, Au rămas în afara lotului Pană David și Constantin Andreea. Pentru ei a fost prima selecție și chiar dacă s-au prezentat bine, încă nu sunt acolo. Sunt încă mici și trebuie să avem răbdare, însă sunt semne care arată că sunt pe drumul cel bun!
O performanță în sine este accederea în lotul național, unde doar primii doi sportivi ca valoare, pe categorie, pot reprezenta România la campionatele europene și mondiale. Anul acesta vom participa la Campionatul European cu patru sportivi: Vlad Flavius , Pintilie Matei, Necula Tudor și Pintilie Andrei, în timp ce la Cupa Europei (competiția centurilor colorate) vor participa din echipa noastră: Șerban Bianca – cadeți și Enache Alexia – juniori.”
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn