Urmărește CSM Focșani 2007

Şahiştii juniori de la CSM Focşani 2007 – rezultat fără precedent pentru vrânceni la un campionat naţional individual!

  •    IMG_4084  IMG_4128Şapte medalii, dintre care două de campioni naţionali la şah clasic – proba rege a şahului, două medalii de argint şi trei medalii de bronz!
  • Mălina-Andreea Aciu, patru medalii – aur, la clasic, argint la rapid şi blitz, bronz la dezlegări, şi Cătălin Pătraşcu, cu două medalii – aur, la clasic şi bronz la blitz; ambii sportivi sunt calificaţi IMG_3327la Campionatul Mondial de juniori!
  • Matei-Ionuţ Acsinte, o medalie de bronz la clasic, locul patru la blitz, locul şase la dezlegări şi locul zece la rapid, Cosmin Vasiliu – locul patru le dezlegări, locul cinci la clasic, locul şase la blitz, locul nouă la rapid, Teodora Avădăni – locul opt la clasic şi locul şapte la blitz, Marius Daniel-Colac – locul cinci la rapid, Anamaria Raţă, locul opt la blitz, Alexandra-Ioana Banciu – locul şase la rapid, Ana-Maria Banciu, locul zece la blitz.
  • În limita obiectivelor stabilite de conducerea secţiei de şah a CSM Focşani 2007, au fost şi rezultatele celorlalţi sportivi ai CSM Focşani 2007 la Campionatul Naţional de şah pentru copii, juniori şi tineret de la Călimăneşti-Căciulata, din ultima parte a lunii trecute.
  • Sportivii de la CSM Focşani 2007 sunt Nicolae Petre Grigore, Mihai Strîmbu, Sandu Gurguiatu, Anton Soare. Preşedintele secţiei – Aurelian Grigore.

După competiţia de la Călimăneşti-Căciulata, în loturile naţionale de juniori ale României au fost incluşi Mălina-Andreea Aciu şi Teodora Avădăni, la fete 14 ani, Cosmin Vasiliu, la băieţi, 16 ani, Cătălin-Lucian Pătraşcu şi Matei-Ionuţ Acsinte, la băieţi 18 ani! Iar CSM Focşani 2007 a devenit al doilea club din ţară ca performanţe la copii şi juniori, la şah clasic, înaintea unor cluburi foarte puternice precum CSS 1 Timişoara şi CSM Bucureşti!
La Campionatul Naţional Individual de şah au concurat 626 de sportivi la şapte categorii de vârstă, la unele fiind peste 100 de concurenţi.
Sportivii şahişti de la CSM Focşani sunt pregătiţi de antrenorii Anton Soare, Sandu Gurguiatu, Mihai Strîmbu şi Nicolae Petre Grigore.
Despre rezultatele şahiştilor focşăneni, Aurelian Grigore, preşedintele secţiei de şah a clubului, a declarat:. „Nu se pune problema să nu fim mulţumiţi! Suntem peste obiectiv! Nu ştiu dacă vom putea repeta o asemenea ispravă care ne-a adus şi două calificări din partea clubului şi a Focşaniului la Campionatul Mondial! Suntem o echipă sudată, ai cărei componenţi se sprijină reciproc, se încurajează, se bucură împreună şi unii pentru ceilalţi şi care au mereu lângă ei familiile din care fac parte. Mulţumesc tuturor celor care, într-un fel sau altul, au contribuit la nivelul la care a ajuns şahul focşănean în 2016!”
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn