Urmărește CSM Focșani 2007

Șah: Pană Darius-Cristian și Sava Daniel de la CSM Focșani 2007, medaliați la Concursul Internațional de Șah rapid „Căluțul de fildeș”, ediția a XV-a

ȘAH♟️
✅ Pană Darius-Cristian și Sava Daniel de la CSM Focșani 2007, medaliați la Concursul Internațional de Șah rapid „Căluțul de fildeș”, ediția a XV-a
🔴 Astăzi, 16 decembrie, la Brăila a avut loc Concursul Internațional de Șah rapid „Căluțul de fildeș”, ediția a XV-a.
La competiție au participat 75 de copii și juniori legitimați la secțiile de șah ale CSM Galați, CS Micul Prinț Brăila, ACS Smart Galați, ACS Minerva Brăila, SCM Gloria Brăila, ACS Logic Delta, Clubul De Șah Orizont 64 Brăila, CS Universitar De Șah București, CS Alcor București, dar și jucători din Moldova și Ucraina.
Concursul organizat de Club Sportiv De Șah „Micul Prinț” Brăila și CS Orizont 64 Brăila a fost omologat la Federația Internațională de Șah.
Întrecerea a fost organizată pe grupe: Turneul A – jucători până în 14 ani și Turneul B – copii și juniori începători și nelegitimați, în sistem elvețian pe parcursul a 6 runde, timp de gândire 10 min.+5sec./mutare pentru fiecare jucător.
🤍💙 CSM Focșani 2007 a fost reprezentat la acestă competiție de 4 dintre sportivii de perspectivă ai secției de șah:
Pană Darius-Cristian, care într-un timp foarte scurt de când a intrat în lumea șahului, cucerește medalie după medalie! Acesta reușește performanța unui binemeritat loc 3 în clasamentul general, dar și locul 1 la U8 cu 5 puncte;
Sava Daniel, mezinul echipei noastre, născut în 2017, reușeste să țină piept adversarilor mai mari și mai experimentați, obținând locul 3 la categoria sa de vârstă U6.
Mălureanu Andrei și Bocu David cu 3,5 puncte, respectiv 3 puncte, reușesc de la un concurs la altul să evolueze și să promită lucruri frumoase pentru viitorul șahului vrâncean.
🔴 Președintele secției de șah a CSM Focșani 2007, Elena-Adelaida Isac:
„Sunt mândră de performanțele lor! Acești copii sunt 4 dintre cei mai activi sportivi ai secției de șah. Își doresc să evolueze și să obțină rezultate cât mai mari. Sunt convinsă că vor reuși! Darius a avut un concurs extraordinar, fiind într-o continuă ascensiune, acesta reușind să câștige 5 partide din 6, dintre care 3 au fost cu jucători ucraineni. ”
Felicitări! 👏
Mult succes în continuare! 🍀
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn