Urmărește CSM Focșani 2007

Şah – MIHAIL – SEBASTIAN POTLOG, ŞEFUL PROMOŢIEI DE COPII ŞAHIŞTI CARE AU TERMINAT GRĂDINIŢA ÎN ANUL 2014

Martisor, 2014 - 3 C.S.M. FOCŞANI 2007 şi Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 23 Focşani, cu sprijinul Direcţiei pentru Sport şi Tineret a Judeţului Vrancea, au organizat a treia ediţie a competiţiei de şah “La revedere, grădiniţă!“ rezervat copiilor din ciclul preşcolar din grădiniţile la care funcţionează cercuri de şah şi celor care se pregătesc la C.S.M. FOCŞANI 2007. Competiţia este anuală, se desfăşoară la sfârşitul anului de învăţământ şi a fost iniţiată de Adrieana Soare în anul 2012.

Această ultimă ediţie s-a încheiat cu victoria scontată a lui MIHAIL-SEBASTIAN POTLOG care a devenit astfel cel de-al treilea şef de promoţie după MIHNEA-IUSTIN BACIU (ediţia 2012) şi GEORGE-CĂLIN IONIŢĂ (ediţia 2013). Podiumul a fost completat în ordine de ŞTEFAN-ALEXANDRU VOICU şi DIMITRIE AGACHE, toţi trei de la Grădiniţa Nr. 6 Focşani, dar pentru ocuparea unui loc pe podium au luptat până în ultima rundă şi SIMONE LUPU, MIHAI-ALEXANDRU DANĂ sau ELENA-TANIA ENACHE (locul I la fete). S-au mai remarcat: ŞTEFANOS-GEORGE BUŞILĂ, DRAGOŞ MĂŢĂUANU, RALUCA MIHĂLCEANU, SEBASTIAN PINTILIE, GABRIEL BUDEANU, ELENA JINGA (mezina turneului), LUCA GAGIU şi MARIA IORGA.

Au participat copii de la cinci grădiniţe, cei mai mulţi de la Grădiniţa Nr. 6 Focşani şi Grădiniţa Nr. 23 Focşani. Dacă despre activitatea de la Grădiniţa Nr. 23 Focşani am scris în paginile Sportului de Vrancea de mai multe ori, cercul de şah de acolo împlinind cinci ani, despre Grădiniţa Nr. 6 Focşani se stie că cercul de şah are doar un an. Trebuie să facem precizarea că a fost un an deosebit de intens. Responsabila cercului de şah, educatoarea LENUŢA POTLOG, a găsit timp ca măcar o jumătate de oră, aproape în fiecare zi să facă şah cu copiii. Rezultatele s-au văzut atât la Cupa 1 Iunie cât şi la această competiţie.

Organizatorii competiţiei au fost AURELIAN GRIGORE, MIHAI STRÎMBU, ADRIEANA SOARE, LENUŢA POTLOG şi ANTON SOARE.

Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului Vrancea a oferit tuturor participanţilor diplome şi pacheţele cu dulciuri. C.S.M. Focşani 2007 a oferit trei setului de piese de şah . Un gest cu totul şi cu totul deosebit l-a făcut DIMITRIE AGACHE, care a oferit cercului de şah al Grădiniţei Nr. 6 Focşani un frumos set de piese şi tablă de şah pentru viitorii participanţi la cercul de şah.

Anton SOARE

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn