CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Sah – Încep Campionatele Naţionale pentru copii, juniori şi tineret!

  • Întrecerile vor avea loc la Călimăneşti-Căciulata, în perioada 5-16 aprilie

Şah, 2, 11 martie 2014

Şahiştii CSM Focşani 2007 vor evolua la Campionatele Naţionale pentru copii, juniori şi tineret (categoriile 8-20 de ani) – individuale, ale căror întreceri vor avea loc la Călimăneşti-Căciulata, în perioada 5-16 aprilie 2014. Competiţia va avea loc la şah clasic, în sistem elveţian, în perioada 6-13 aprilie, dezlegări, în ziua de 13 aprilie şah rapid, în zilele de 14 şi 15 aprilie şi blitz, în ziua de 15 aprilie. Se vor disputa câte 9 runde.

Delegaţia CSM Focşani 2007, care va fi condusă de preşedintele secţiei de şah, Aurelian Grigore, este alcătuită din 13 sportivi, 12 dintre aceştia urmând să participe la şah clasic, şah rapid, dezlegări şi blitz. Vor concura pentru clubul focşănean: la fete, 18 ani, Bianca-Gabriela Banciu, la fete 12 ani, Ana-Maria Banciu, Teodora Avădăni şi Alexandra-Ioana Banciu, la fete 10 ani, Carmen-Nicola Ioniţă; la băieţi 16 ani, Ionuţ-Matei Axinte şi Cătălin-Lucian Pătraşcu, la băieţi 14 ani, Cosmin Vasiliu, şi Dragoş-Cosmin Ion, la băieţi 12 ani, Aurelian-Gabriel Cristea, iar la băieţi 8 ani, George-Călin Ioniţă şi Mihnea-Iustin Baciu, ultimul, doar la şah rapid şi blitz.

Campionatele de şah pentru copii şi juniori, atât la individual cât şi la echipe, au adus în ultimii ani satisfacţii deosebite sportivilor CSM Focşani 2007 ca şi susţinătorilor acestora şi este de aşteptat ca şi în acest an şahiştii să se întoarcă de la competiţie cu rezultate bune, pe măsura calităţilor pe care le au şi a pregătirii pe care au făcut-o la club ori în turneele la care au concurat în ultima perioadă.

 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter