CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Şah – Excepţia devine regulă – Focşănenii, protagonişti ai Campionatului Naţional individual de copii şi juniori!

Şahiştii de la CSM Focşani 2007 au câştigat două medalii de argint prin Teodora Avădăni, la şah blitz şi Bianca Gabriela Banciu, la dezlegări!

Picture 489Picture 492Pe locul 4 s-au clasat Teodora Avădăni, la şah clasic şi Cătălin Lucian Pătraşcu, la şah rapid şi dezlegări iar pe 5, Elena Adelaida Toma, la şah blitz.

Campionatul Naţional Individual de şah pentru copii şi juniori ale cărui întreceri au avut loc la Călimăneşti – Căciulata în perioada 1-12 aprilie a confirmat şi în plan individual rezultatele de excepţie obţinute până acum la echipe de sportivii de la CSM Picture 497Picture 501Focşani 2007. În întrecerea cu elita şahului la acest nivel din România, clubul focşănean a câştigat două medalii de argint: una prin senzaţionala Teodora Avădăni, fata de la Păuneşti, clasată pe locul 2 la fete 10 ani, la blitz, probă la care a concurat pentru prima oară şi Bianca Gabriela Banciu, la dezlegări, fete 16 ani.

Pe locul 4 a terminat competiţia Teodora Avădăni, la şah clasic, Picture 495unde a obţinut acelaşi număr de puncte – 7, ca şi primele 3 clasate, departajare fiind făcută prin jocul a trei coeficienţi. Pentru delegaţia focşăneană, Teodora, egala la puncte a campioanei, pe care a şi învins-o în concurs, a fost campioană! Tot pe locul 4 s-a clasat şi Cătălin Lucian Pătraşcu, la şah rapid şi la dezlegări, 14 ani, iar pe locul 5, Elena Adelaida Toma, la şah rapid, fete 18 ani. Elena Adelaida Toma a terminat pe poziţia a 7-a la şah clasic şi la blitz.

Între primii 10 clasaţi au fost Cosmin Vasiliu, 8 la blitz şi 10, la şah clasic 14 ani, Bianca Gabriela Banciu – 8, la rapid şi pe 9 la blitz, 16 ani.

 
 

Facebook
WhatsApp
Twitter