Urmărește CSM Focșani 2007

Șah – Echipa U 14 a CSM Focșani 2007 este campioană a României!

sah-echipa-u-14Echipa de șah U 14 a CSM Focșani 2007 a devenit campioana României în 2017! Titlul național a fost câștigat la Campionatul Național de juniori pe echipe mixte care a avut loc la Băile Olănești și a fost organizat de Federația Română de Șah, în colaborare cu Clubul de Șah ACS „Elisabeta Polihroniade” în perioada 28 octombrie – 4 noiembrie.
Formația CSM Focșani 2007 a fost alcătuită, în ordinea meselor de joc, din Ștefan Dănilă, Andrei Cucoaneș, Anamaria Rață, Alexandra-Ioana Banciu și  Carmen Nicola Ioniță.
Într-un clasament final al jucătorilor stabilit pe baza punctajului, Andrei Cucoaneș, care a evoluat la masa 2, s-a clasat pe locul întâi și medalie de aur cu șase puncte din șase posibile, adică sută la sută procentaj! Pe locul al treilea s-a clasat Alexandra-Ioana Banciu, cu cinci puncte din șase partide, procentaj, 83 la sută, la masa 4 și a primit medalia de aur păentru locul 1! Tot cu procentaj de sută la sută a încheiat competiția Carmen-Nicola Ioniță, dar cu două victorii din două partide, la masa 4. Ștefan Dănilă a câștigat trei puncte din șase partide la masa 1, s-a clasat al treilea, cu medalie de bronz,  iar  Anamaria Rață, un punct din patru partide la masa 3, locul al treilea și medalie de bronz.
CSM Focșani 2007 a fost urmată în clasament de CSU Ploiești, CS SIG MAR Sighetu Marmației și CS Carpați Sinaia.
Echipa U 12 a CSM Focșani 2007, alcătuită din Mihnea-Iustin Baciu, Sebastian-Ștefan Ciobanu, Carmen-Teodora Dragomir și Ioana-Viorica Marin, a încheiat Campionatul Național pe ultimul loc.
În clasamentul jucătorilor, dintre focșăneni cel mai bine s-a clasat SebastianȘtefan Ciobanu, cu 2,5 puncte din șase posibile, procentaj, 41,7 la sută, locul 3 și medalie de bronz la masa 2. La masa 1, Mihnea Iustin Baciu s-a clasat pe locul 3 cu medalie de bronz, ca și Carmen-Teodora Dragomir, la masa 3.
În  turneul de blitz (neomologat), la 14 ani, CSM Focșani 2007 s-a clasat pe locul 2, cu medalie de argint iar la 12 ani, pe locul 3, cu medalie de bronz.
La 14 ani, obiectivul echipei a fost obținerea unei medalii iar la 12 ani, verificarea nivelului de pregătire, calitatea jocului, relațiile în cadrul echipei.

 
 
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn