Urmărește CSM Focșani 2007

Şah – CSM Focşani 2007, la Buzău, la Cupa „Ziua Europei”

Sah 2, 24 maiCompetiţia va avea loc în perioada 9-11 mai

 Şahiştii de la CSM Focşani 2007 vor participa, în perioada 9-11 mai, la Cupa „Ziua Europei” ale cărei întreceri vor avea loc la Buzău. Va fi un concurs organizat în două turnee – open A, sistem elveţian, 7 runde, pentru seniori şi juniori peste 14 ani şi open B, sistem eleveţian, 7 runde, pentru juniori sub 14 ani. Focşănenii vor concura cu Sandu Gurguiatu, Grigore Mălureanu, Paul Ioniţă şi Cătălin Lucian Patraşcu, la open A şi Dragoş Ion, Aurelian Cristea, Ana-Maria Banciu, Alexandra-Ioana Banciu, Nicola Ioniţă şi George Ioniţă, la open B.

Preşedintele secţiei de şah a CSM Focşani 2007, AurelianSah 3, 24 mai Grigore, a declarat că valorificarea concluziilor rezultate după participarea la Campionatele naţionale individuale a generat modificări în strategia de pregătire a sportivilor pentru următoarele concursuri oficiale ale anului: a fost mărit numărul de şedinţe de antrenament, durata acestora şi s-a optat pentru ca şahiştii juniori să concureze la competiţii puternice, pe categorii de vârstă.

După întrecerea de la Buzău, vor urma concursurile de la Brăila şi de la Galaţi, fiecare, cu alţi participanţi din partea CSM Focşani 2007. La sfârşitul lunii se va face o evaluare a nivelului de pregătire şi a rezultatelor din concursuri urmând ca, funcţie de constatări, să fie validată strategia aleasă ori să se producă eventuale schimbări care să conducă la creşterea formei sportive a şahiştilor de la CSM Focşani 2007.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn