Urmărește CSM Focșani 2007

Șah: Competiția de șah clasic „Openul de Șah Minerva” s-a desfășurat în perioada 30 martie-2 aprilie la Hotelul Minerva din Târgu Ocna

ȘAH ♟️
📍 Competiția de șah clasic „Openul de Șah Minerva” s-a desfășurat în perioada 30 martie-2 aprilie la Hotelul Minerva din Târgu Ocna.
♟️La această întrecere șahistă au luat startul 18 jucători, dintre care 15 seniori și 3 juniori, legitimați la secții de șah ale unor cluburi din România: CS Chessback Popești-Leordeni, ACS International Chess Club Holboca Iași, CSM Focșani 2007, ACS Regional de Șah Nord-Est Bacău, Club Șah Caissa Miercurea Ciuc, Clubul de Șah al Municipiului Baia Mare, Clubul Municipal de Șah Speranța Focșani, CS Chimia Râmnicu Vâlcea, CS Sergentul Vaslui, CS Sfinxul Iași și CSM Craiova.
Din lista competitorilor, din punct de vedere al categoriilor sportive, se remarcă în mod deosebit ca fiind cei mai puternici: 1 maestru, 1 candidat de maestru și 5 jucători de categoria I.
Organizarea a fost asigurată de CS Chessback Popești-Leordeni în colaborare cu Hotelul Minerva din Târgu Ocna, competiția fiind omologată național la Federația Română de Șah și internațional la Federația Internațională de Șah.
Concursul s-a desfășurat pe o grupă de joc în sistem elvețian pe parcursul a 7 runde de joc, celor mai bine clasați în clasamentul final, dar și pe categorii de vârstă, organizatorii acordându-le diplome, cupe, medalii și premii în bani.
⚪🔵 La această întrecere șahistă, de la CSM Focșani 2007 a participat și Adelin-Ștefan Dăscălescu (junior la categoria de vârstă sub 14 ani), care a fost REVELAȚIA întrecerii, realizând un total de 5 puncte din cele 7 partide jucate, ocupând astfel un neașteptat loc 3 în clasamentul general.
Pe primul loc s-a clasat maestrul Aurelian Ciobanu de la CS Sergentul Vaslui, cu 6 puncte, iar pe locul doi jucătorul de categoria I Alexandru-Bogdan Vișoescu de la CS Chimia Râmnicu Vâlcea, cu 5,5 puncte.
✅ ,,Participarea cu succes a lui Adelin, la acest concurs de șah, este un semn bun pentru perspectivele sale de progres. Dacă în viitor va avea o practică regulată și o motivație la fel de puternică, acesta poate continua să își îmbunătățească jocul și să obțină rezultate și mai valoroase în competițiile care vor urma.
Așteptăm cu nerăbdare și alte rezultate deosebite ale jucătorilor noștri de șah, cea mai apropiată ocazie fiind la „Memorialul Silviu Ifrim”, care va avea loc la Pensiunea Balta Albastră de lângă Bacău, la finalul acestei săptămâni”, declară șeful secției de șah, Mihai Strîmbu.
Felicitări! 👏
Succes pe mai departe! 🍀
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn