CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Şah clasic – CSM Focşani 2007 – aur şi de două ori bronz la Campionatele Naţionale!

Ionuţ Matei AxintePatrascu la Eforie, 2014Echipa de băieţi U 16 este campioană naţională, echipele de fete U 12 şi U 14, medalii de bronz!

Urmează întrecerile la şah rapid şi şah blitz, cu şanse de noi medalii pentru focşăneni!

Şahiştii CSM Focşani 2007 sunt de câţiva ani protagoniştii întrecerilor naţionale la care concurează. La fel s-a întâmplat şi în această săptămână, la Campionatele Naţionale de copii, cadeţi şi juniori ale căror întreceri au avut loc la Iaşi, unde, la şah clasic – competiţie încheiată astăzi după amiază, la trei categorii de vârstă la care au participat – sportivii focşăneni au câştigat un titlu naţional şi două medalii de bronz. Cosmin Vasiliu la Eforie 2014Echipa de băieţi U 16, în formula Matei-Ionuţ Acsinte, Cătălin-Lucian Pătraşcu, Cosmin Vasiliu, foştii campioni de anul trecut, tot la U 16, şi-au reconfirmat potenţialul, ca şi valoarea, şi au repetat performanţa! Matei-Ionuţ Acsinte şi Cătălin-Lucian Pătraşcu au ocupat, în acesată ordine, primele două locuri în clasamentul procentajelor la general şi s-au clasat pe primul loc la procentajul la masa 1, respectiv, masa 2.

O frumoasă performanţă a reuşit şi echipa de fete U 12, formată din Teodora Avădăni, Anamaria Raţă, Carmen-Teodora Dragomir, Carmen-Nicola Ioniţă, clasată pe locul al treilea. Iar Teodora Avădăni a încheiat competiţia de clasic pe locul al treilea la procentajul general şi pe locul al doilea, la masa 1.

Echipa U 14, în alcătuirea Mălina-Andreea Aciu, Ana-Maria Banciu, Mălina-Andreea Aciu - 2Alexandra-Ioana Banciu a reuşit, de asemenea, să termine peAvădăni la Eforie 2014 locul al treilea la şah clasic, iar Mălina-Andreea Aciu s-a clasat pe locul al treilea la procentaj la masa 1.

În competiţie la şah clasic se mai află echipele de băieţi U 14 şi U 10 care vor încheia concursul luni dimineaţa. Înaintea ultimei runde, ambele formaţii ale CSM Focşani 2007 se află pe locul 7, cu patru locuri mai sus decât poziţia din care au intrat în competiţie.

După încheierea concursului de şah clasic urmează întrecerile la şah rapid, şah blitz, unde sportivii focşăneni pot câştiga noi medalii, aşa cum s-a întâmplat şi la campionatele pe echipe din 2014 ori la campionatele individuale din acest an.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter