Urmărește CSM Focșani 2007

Sah clasic – Campionatul Naţional de seniori – Doi juniori ai CSM Focşani 2007, calificaţi pentru finală!

Patrascu la Brasov, 14 februarie 2016Cătălin-Lucian Pătraşcu şi Matei-Ionuţ Acsinte s-au calificat de pe poziţia a treia!

Întrecerea naţională a şahiştilor seniori din România a avut ca primă etapă, începând din acest an, turnee semifinale ale căror întreceri au fost programate în şase localităţi. În cursa pentru medaliile campionatului naţional de seniori au fost înscrişi şi cei mai buni şahişti juniori ai CSM Focşani 2007: Cătălin-Lucian Pătraşcu, Matei-Ionuţ Acsinte şi Cosmin Vasiliu.

În semifinala de la Iaşi, încheiată vineri, 12 februarie, Matei-Ionuţ Acsinte a încheiat concursul pe poziţia a treia, cu 6,5 puncte, după ce intrase în competiţie pe poziţia a cincea. Matei-Ionuţ Acsinte a avut cinci victorii şi trei remize în nouă runde.

În semifinala de la Braşov, terminată duminică, 14 februarie, Cătălin-Lucian Pătraşcu (în foto, la masa de joc din concurs) s-a clasat tot pe locul al treilea, cu 6,5 puncte, acumulate din şase victorii şi o remiză din nouă runde. Cătălin-Lucian Pătraşcu a intrat în concurs pe poziţia a cincea. Tot la Braşov, Cosmin Vasiliu a încheiat intrecerea pe locul 13, cu 5 puncte, cu cinci poziţii mai jos faţă de cea de intrare în concurs.

Din fiecare semifinală primii cinci clasaţi s-au calificat pentru finala care va avea loc în perioada 2-10 aprilie 2016. Tot în finală vor merge şi sportivii care au avut primele 10 performanţe ELO din toate cele şase semifinale.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn