Urmărește CSM Focșani 2007

Șah, Campionatul național pe echipe de juniori – Șapte medalii au ajuns la CSM Focșani 2007!

  • Echipa de băieți 18 ani – două medalii de aur și una de argint!
  • Echipe de fete 14 ani – două medalii de argint și una de bronz!
  • Echipa de fete 12 ani – o medalie de argint!

DSCN0022Campionatul Național de echipe de șah juniori care a avut loc la Iași s-a încheiat cu un nou și remarcabil succes al sportivilor de la CSM Focșani 2007! Cu excepția echipei de 10 ani băieți, care s-a situat în toate cele trei concursuri la junmătatea clasamentului, dar și-a depășit cu mult pozițiile de start, fiecare dintre celelalte formații ale clubului 12 ani fete, 14 ani fete și 18 ani băieți, a obținut medalii.
Așa cum era de așteptat având în vedere componența sa, echipa de 18 ani băieți alcătuită din Cătălin-Lucian Pătrașcu,  Matei-Ionuț Acsinte, Cosmin Vasiliu și Cosmin-Dragoș Ion care a câștigat titlurile de campioană a României la șah clasic și șah rapid și s-a clasat pe locul al doilea la blitz!
Tot la șah clasic, echipa de 14 ani fete a obținut titlul de vicecampioană a României, în formula Mălina Aciu, Teodora Avădăni, Alexandra-Ioana Banciu și Ana-Maria Banciu. Aceleași fete au încheiat competiția pe locul al doilea, la șah rapid și pe locul al treilea, la blitz.
Echipa de fete 12 ani, în componența Anamaria-Ibana Nicola, Anamaria Rață, Carmen-Teodora Dragomir, Carmen-Nicola Ioniță, s-a clasat pe locul al doilea la șah rapid.
Echipa de 10 ani băuieți a fost alcătuită din Mihnea-Iustin Baciu, Cristian-Eduard Simon și Sebastian-Ștefan Ciobanu.
Sportivii CSM Focșani 2007 au fost pregătiți de Nicolae Petre Grigore, Mihai Strîmbu, Anton Soare și Sandu Gurguiatu. Delegația clubului la Campionatul naționale pe echipe de juniori de la Iași a fost condusă de președintele secției de șah, Aurelian Grigore care a apreciat ca fiind foarte bune rezultatele tuturor echipelor și munca antrenorilor. De asemenea a relevant importanța deosebită a susținerii sportivilor de către părinți, de familii, în general, fără de care era greu de ajuns la performanțe precum cea de la ediția de campionat recent încheiată.
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn