Urmărește CSM Focșani 2007

ȘAH: Adelin-Ștefan Dăscălescu, la un pas de a urca pe podium la Campionatele Naționale ale României pentru copii și juniori.

♟️ȘAH
ℹ️ Adelin-Ștefan Dăscălescu, la un pas de a urca pe podium la Campionatele Naționale ale României pentru copii și juniori‼️
🔴 În perioada 11-21 aprilie, la Complexul Steaua de Mare din Eforie Nord, s-au disputat Campionatele Naționale ale României pentru Copii și Juniori la Șah Clasic, Rapid, Dezlegări și Blitz, unde au fost prezenți aproximativ 600 de șahiști.
🤍💙 Din partea CSM Focșani 2007, cel mai bun rezultat a fost obținut de Adelin-Ștefan Dăscălescu – locul IV (la egalitate de puncte cu locul II și locul III, dar dezavantajat de criteriile de departajare), la categoria U14, proba de Blitz (ritm de joc 3 minute/jucător + 2 secunde/ mutare).
🤍💙 ,,CSM Focșani 2007 a avut înscriși în competiție și alți tineri șahiști: Mălureanu Andrei, Pană Darius-Cristian, Ailincuței David și Sava Daniel, care ținând cont de faptul că au participat pentru prima dată la o astfel de competiție, au reușit să obțină rezultate bune”, ne-a declarat președintele secției de șah, Elena-Adelaida Isac.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn