Urmărește CSM Focșani 2007

Șah: Adelin-Ștefan Dăscălescu de la CSM Focșani 2007, medaliat la Festivalul Internațional de Șah al comunei Miroslava

ȘAH♟️
✅ Adelin-Ștefan Dăscălescu de la CSM Focșani 2007, medaliat la Festivalul Internațional de Șah al comunei Miroslava❗
ℹ️ În perioada 29 septembrie – 01 octombrie, în comuna Miroslava, județul Iași, a avut loc Festivalul Internațional de Șah al comunei Miroslava, la șah clasic.
🔴 La competiție au participat 72 de jucători seniori și juniori legitimați la secțiile de șah ale ACS Regional de Șah Nord-Est, ACS Pionii Regelui Românești, CS Șah G. Nestianu Bârlad, CS Micul Șahist Iași, ACS Interational Chess Club, ACS Orășelul Copiilor București, Clubul de Șah Bicazul Bicaz, CSU Universitatea de Vest Timișoreana, CSM București, CS Sergentul Vaslui, CS Politehnica Iași, CS Sparta Techirghiol, ACS Capablanca Iași, CSM Pașcani, CS Orășenesc Negrești, Acs Gambit Huși, CS Cimentul Bicaz, CS Botoșani, dar și jucători din Moldova și Ucraina.
ℹ️ Concursul organizat de Asociația „Împreună pentru Miroslava” în parteneriat cu Federația Română de Șah, Family Market, IAȘAH și Primăria comunei Miroslava, a fost omologat național la Federația Română de Șah și internațional la Federația Internațională de Șah.
Întrecerea a fost organizată pe grupele Open A – jucători cu rating elo<2400 pentru adulți și copii, Open B – copii ≤13 ani și elo≤1400, Open C – copii amatori ≤17ani și elo≤1050 ( Open C – fără omologare FR Șah), în sistem elvețian pe parcursul a 6 runde, timp de gândire 60 min KO + 30 sec/mutare pentru fiecare jucător.
♟️La Open A, printre cei 43 jucători participanți, a concurat și Adelin-Ștefan Dăscălescu (junior U14 la CSM Focșani 2007), care a ocupat locul 5 în clasamentul general cu 4,5 puncte, dar și locul 1≤1800.
După premiere s-a organizat un turneu de bullet, 12 runde, ritm de joc 1min + 2sec/mutare, unde Adelin-Ștefan Dăscălescu a ocupat locul 4 în clasamentul general, cu 8 puncte, dar și locul 1 U20.
Felicitări❗👏
Succes în continuare❗🍀
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn