Urmărește CSM Focșani 2007

Performerii de la CSM 2007 s-au întâlnit cu presa!

 DSCN1423La conferinţa de presă a participat şi primarul Decebal Bacinschi

 Sportivii şi antrenorii de secţiile de arte marţiale, judo şi şah de la CSM Focşani, care în perioada de la sfârşitul lunii martie şi începutul lunii aprilie au reuşit performanţe foarte bune la întreceri interne şi internaţionale s-a întâlnit, miercuri, în sala de conferinţe a Primăriei Focşani, cu ziariştii într-o conferinţă de presă. La întâlnire, au participat primarul Decebal Bacinschi, ca şi părinţi ai unora dintre sportivii prezenţi.

 Pe rând, antrenorii şi sportivii au vorbit depre reuşitele din competiţii, despre ceea ce nu a mers aşa cum şi-au dorit şi depre ceea ce îşi doresc de la întrecerile ce vin pentru ei în perioda următoare şi în întregul an.

 DSCN1399Reamintim rezultatele:

 Arte marţiale: la Campionatul European de karate SKDUN de la Eger, în Ungaria – Andreea Arginteanua câştigat titlul decampioană europeană cu echipa României şi medalia de aur, la kumite echipe mixt, cadeţi, şi medalia de bronz la kumite echipe cadeţi, Bogdan Alpreotesei a terminat pe locul 2 şi a primit medalia de argint la kumite individual cadeţi -65 kg şi pe locul 3 cu echipa mixtă a României, la kumite iar Dragoş Pantazică s-a clasat pe locul 2 la kumite individual +55 kg. minicadeţi şi pe locul 3 cu echipa României, la kumite mixt cadeţi.

La Cupa Europei la karate SKDUN, Andrei Sfetcu s-a clasat pe locul 3 la kumite individual -53 kg. minicadeţi, Laurenţiu Nemuţ, pe locul 3 la kumite individual, cadeţi 60 kg.

Prestaţii bune au avut şi Dorian Hârcan, clasat între primii 8 la Cupa Europei, ca şi George Dochioiu.

 Sensei Daniel Fusaru, la Campionatul European a câştigat titlul continental la seniori cu echipa României la kata şi DSCN1400a terminat competiţia pe locul 2 la kata echipe mixt şi la kata individual.

Judo: Finalele Campionatului Naţional de judo U 21, care au avut loc la Deva – Alexandru Munteanu a câştigat medalia de argint la 81 kg. iar Sorina Ţurcanu s-a clasat pe locul 3 şi a primit medalia de bronz la 70 kg.

  Şah: Campionatul Naţional Individual de şah pentru copii şi juniori ale cărui întreceri au avut loc la Călimăneşti – Căciulata în perioada 1-12 aprilie – două medalii de argint: una prin Teodora Avădăni, clasată pe locul 2 la fete 10 ani, la blitz şi Bianca Gabriela Banciu, la dezlegări, fete 16 ani.

 DSCN1416Pe locul 4 a terminat competiţia Teodora Avădăni, la şah clasic, unde a obţinut acelaşi număr de puncte – 7, ca şi primele 3 clasate. Tot pe locul 4 s-a clasat şi Cătălin Lucian Pătraşcu, la şah rapid şi la dezlegări, 14 ani, iar pe locul 5, Elena Adelaida Toma, la şah rapid, fete 18 ani. Elena Adelaida Toma a terminat pe poziţia a 7-a la şah clasic şi la blitz.

 Între primii 10 clasaţi au fost Cosmin Vasiliu, 8 la blitz şi 10, la şah clasic 14 ani, Bianca Gabriela Banciu – 8, la rapid şi pe 9 la blitz, 16 ani.

 Primarul Decebal Bacinschi i-a felicitat pe sportivi şi antrenori pentru rezultatele obţinute şi i-a îndemnat să se pregătească în continuare pentru a DSCN1404DSCN1427DSCN1431avea continuitate în performanţe şi pentru că sportul îi ajută să fie sănătoşi şi să-şi împlinescă personalitatea. La terminarea conferinţei de presă, primarul Decebal Bacinschi i-a invitat pe cei prezenţi să-i viziteze biroul şi să vadă Piaţa Unirii de la balcon. Sportivii şi antrenorii au făcut, împreună cu primarul, şi o poză de grup ca amintire a unuia dintre momentele în care clubul finanţat de Consiliul Local Focşani şi de Primărie a reuşit o serie de rezultate care dovedesc folosirea chibzuită a fondurilor primite ca subvenţie. Despre cum a decurs conferinţa de presă vorbesc şi imaginile alăturate!

 
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn