Urmărește CSM Focșani 2007

Parteneriat pentru fotbal CSM Focșani 2007 – Viitorul, Academia Hagi!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, stând jos

Secția de fotbal a CSM 2007 Focșani a făcut astăzi (22 noiembrie 2019 n.n.) încă un pas spre performanță. Cea mai bună Școală de fotbal din țară și una dintre cele mai bune din Europa, Academia Gheorghe Hagi, se va ocupa în viitorul apropiat de drumul spre marea performanță a tinerilor fotbaliști din județul nostru.
În prezența fostului capitan al echipei naționale, Gică Popescu, am încheiat astăzi un parteneriat între cluburile CSM 2007 Focșani, Viitorul Constanța și Academia de fotbal „Gheorghe Hagi”, prin care clubul nostru va avea doar de câștigat. Astfel, cei mai talentați copii cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani vor putea fi formați ca viitori fotbaliști la cunoscutul centrul de pregătire din Constanța.

După cum știm, Academia Hagi e mai mult decât un proiect sportiv de pregătire a viitorilor fotbalişti profesionişti, este și un proiect social, unde copii au parte de educaţie şcolară, pe lângă cea sportivă şi de toate condițiile pentru a evolua ca sportiv de performanță. Tot prin această colaborare, antrenorii clubului nostru vor putea fi pregătiți să folosească aceeași filosofie în formarea copiilor pe care Academia o aplica și care an de an dă rezultate.
foto și text: facebook Cristi Valentin Misăilă
(Preluat din Monitorul de Vrancea)
Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni stând jos şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn