Urmărește CSM Focșani 2007

Opt karatişti de la CSM Focşani 2007, la Campionatul Mondial şi Cupa Mondială

DSCN2711Sensei Daniel Fusaru: ”Mergem să câştigăm!”

La Novi Sad, în Serbia, vor începe vineri, 11 octombrieDSCN9575 şi se vor termina duminică, 13 octombrie, întrecerile Campionatului Mondial şi ale Cupei Mondiale la kata şi kumite, individual şi pe echipe, copii, cadeţi, juniori, tineret, seniori şi veterani. La competiţia mondială, reprezentând România, vor concura şi opt sportivi de la CSM Focşani 2007, însoţiţi de antrenorul lor, sensei Daniel Fusaru, el însuşi participant la întreceri. Aceştia au fost incluşi în lotul României în urma concursului de selecţie care a avut loc la 7-8 septembrie la Bucureşti.

La Campionatul Mondial vor evoluaAndreea Arginteanu – la kata şi kumite, juniori, Bogdan Alpreotesei – la kumite şi rezervă la kata, juniori, George Dochioiu – la kata şi kumite, juniori, Dragoş Pantazică – la kata şi kumite, cadeţi şi Mihai Ciobanu – la kumite, juniori. La Cupa Mondială vor intra în concurs Dorian Hîrcan – la kumite, Laurenţiu Nemuţ – la kumite, ambii juniori şi Andrei Sfetcu – la kata şi kumite cadeţi.

Sportivii de la CSM Focşani 2007 pleacă spre Novi Sad joi, la ora 17,00, pentru a se întoarce cu medalii, aşa cum s-a întâmplat la ediţii anterioare ale celor două competiţii. Sensei Daniel Fusaru a spus că elevii săi sunt într-o bună formă sportivă, chiar dacă unii au urmări ale unor mai vechi accidentări. „Mergem să câştigăm!” este deviza lotului de la CSM Focşani 2007 care va reprezenta România la Campionatul Mondial şi Cupa Mondială de la Novi Sad!

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn