CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

O bijuterie de competiţie!

DSCN4249Minibaschet în piaţă”, turneul care a adus în Piaţa Unirii dinDSCN4205 Focşani de vineri până duminică, inclusiv, şase echipe de copii şi organizat de CSM Focşani 2007 şi Liceul cu Program Sportiv Focşani, cu sprijinul Consiliului Local şi al Primăriei Focşani, precum şi al mai multor sponsori, a fost o bijuterie de competiţie! Au fost trei zile de frumos spectacol sportiv, de ieşire în lume a DSCN4152micuţilor baschetbalişti din Iaşi, Galaţi, Buzău, Brăila şi Focşani, răsplătiţi cu generozitate de numeroşii focşăneni careDSCN4158 i-au privit, i-au încurajat, pe unii i-au admirat pentru reuşitele tehnice. Iar duminică s-au adăugat demonstraţia de virtuozitate şi graţie a gimnastelor de la CSS Gimnastică Focşani, şi focurile de artificii din final. A fost o sărbătoare a sportului venit la întâlnirea cu publicul la el acasă şi o invitaţie la sport pentru mici şi mari. Din păcate, foarte mulţi dintre profesorii de educaţie fizică şi sport din minicipiu nu au venit să asiste la competiţie şi, implicit, nici elevii DSCN4156lor nu au fost să vadă frumuseţea baschetului şi a întrecerii din Piaţă.

DSCN4174Duminică, în ziua finalelor, în urma unor partide foarte disputate, în care antrenori şi jucători au pus pasiune şi dorinţă de victorie, ca şi în zilele anterioare, de altfel, a fost stabilit clasamentul final, astfel:

1 – CSM 2007 LPS Focşani

2 – Preventis Iaşi

3 – CSS Buzău

4 – LPS Galaţi

5 – Phoenix Galaţi

6 – Cuza Sport Brăila

În finala mare, CSM 2007 LPS Focşani a dispus de Preventis Iaşi cu 54-26 după ce, la pauza mare, scorul era 22-17.

Pentru CSM 2007 LPS Focşani au jucat: Denis Miron, Paul Lavric, Dragoş Cristea, Teodor Lavric, Octavian Cioruţă, Valeriu Dima, David Antonescu, Eric Stanciu, Ştefan Modreanu, Filip Răducan, Teodor Crăciun, Bogdan Stoian, Iulian David. Antrenor, profesor Petruţ Mihai

DSCN4201Organizatorii au desemnat echipa turneului, în următoarea componenţă: Miron, Stanciu, Antonescu, toţi de la CSM 2007 LPS Focşani, Jilavu, de la CSS Buzău şi Strătilă, de la Preventis Iaşi.

Cel mai tehnic jucător al competiţiei a fost desemnat Octavian Cioruţă, de la Focşani, cel mai bun recuperator – Grosu, de la LPS Galaţi, cel mai de perspectivă jucător – Matei Lupuşoară de la LPS Galaţi. Cel mai bun marcator al turneului a fost Mihai Gavrilescu de la Iaşi.

Premierea a fost făcută de consilierul local Aurel Bâcu, directorul DJTS Vrancea, Daniel Gongu, inspectorul şcolar pentru educaţie fizică şi sport, Ionel Ambrosie, directorul CSM Focşani 2007, Marian Rădulescu şi, din partea Federaţiei Române de Baschet, de Ioan Constantin.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter