Urmărește CSM Focșani 2007

Maria Daciana Ciubotaru va juca mâine, la ora 02.00 a.m., ora României, partida din turul secund al turneului de junioare de la Melbourne, Australian Open Junior Championships

🎾 TENIS
Melbourne, Australian Open Junior Championships
📍 Maria Daciana Ciubotaru va juca mâine, la ora 02.00 a.m., ora României, partida din turul secund al turneului de junioare de la Melbourne, Australian Open Junior Championships!
ℹ️ Sportiva legitimată la CSM Focșani 2007, aflată la prima sa participare din carieră la un turneu de Grand Slam, o va întâlni în proba de simplu pe japoneza Ena Koike, fav. nr. 11 a turneului (nr. 19 mondial).
În primul tur, sportiva noastră a învins-o cu 7-5, 6-1 pe australianca Alana Subasic.
Vă reamintim că Maria Ciubotaru, care astăzi a împlinit 18 ani, a ajuns pe tabloul principal al turneului australian, după ce a repurtat două victorii în calificările competiției.
ℹ️ La începutul anului 2022, Maria se afla pe locul 920 mondial la junioare, iar înaintea turneului de la Melbourne era pe poziția 108.
Maria Ciubotaru este antrenată de Gabriel Moraru, Cosmin Georgescu, Andrei Săvulescu, iar preparator fizic este Dan Cristea.
La mulți ani, Maria, și baftă în meciul cu japoneza Ena Koike! 🍀🎉
Hai, CSM Focșani 2007 !🤍💙
Hai, România! 🇹🇩
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn