Urmărește CSM Focșani 2007

La Teatrul Maria Filotti din Brăila s-a desfășurat în perioada 5-6 noiembrie competiția de șah clasic denumită „Cupa Brăilei”

ȘAH♟️

ℹ️ La Teatrul Maria Filotti din Brăila s-a desfășurat în perioada 5-6 noiembrie competiția de șah clasic denumită „Cupa Brăilei”, organizarea fiind asigurată de către Federația Română de Șah în colaborare cu Primăria Brăila, Consiliul Județean Brăila, CS Orizont 64 Brăila, CS Micul Prinț Brăila și ACS Minerva Brăila, fiind omologată național la Federația Română de Șah și internațional la Federația Internațională de Șah.
ℹ️ Competiția s-a desfășurat pe 3 grupe de joc:
Open U12 (jucători cu vârsta sub 12 ani), Open U10 (jucători cu vârsta sub 10 ani), Open U08 (jucători cu vârsta sub 8 ani).
S-a jucat în sistem elvețian pe parcursul a 6 runde de joc, cu timp de joc de 30 min. + 30 sec./ mutare.
📍 La grupa Open U12 remarcăm ocuparea locului 1 în clasamentul general de către Patric Andrei Făcîlă (junior U12 la CSM Focșani 2007), cu un total de 5 puncte din cele 6 partide jucate.
Talentatul junior din Focșani merită felicitat pentru acest rezultat, ca de altfel și pentru altele din ultima perioadă, în care a evoluat la concursuri de șah în mod constant, fiind încurajat în mod deosebit de către părinții săi.
👏 Felicitări!
Succes în continuare!
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn