Urmărește CSM Focșani 2007

La sfârșitul săptămânii trecute (2-4 februarie) a avut loc în Franța unul dintre cele mai puternice turnee de judo de pe mapamond, #ParisGrandSlam2024, primul test de anvergură pentru cei mai buni judoka înaintea Jocurilor Olimpice!

JUDO 🥋
✅ La sfârșitul săptămânii trecute (2-4 februarie) a avut loc în Franța unul dintre cele mai puternice turnee de judo de pe mapamond, #ParisGrandSlam2024, primul test de anvergură pentru cei mai buni judoka înaintea Jocurilor Olimpice, care vor avea loc în această vară, tot în capitala Franței.
Au concurat și cei doi sportivi legitimați la CSM Focșani 2007, respectiv Asley Gonzalez și Vlad Vișan, care au reprezentat România la cat. 100 kg și 90 kg.
✅ Turneul ne-a delectat, încă din primul tur, cu un meci spectaculos la cat. 66 kg, între ultimii doi invitați de onoare ai Turneului Internațional de Judo Memorialul ”Aurel Cîmpeanu”, Joshiro Maruyama (Japonia) și Fabio Basile (Italia).
O astfel de înfruntare pe tatami între doi mari campioni subliniază, încă o dată, nivelul ridicat al competiției de la Focșani, invitații noștri concurând la zi în cele mai importante turnee de judo din întreaga lume.
✅ După ce au participat la Grand Slam Paris 2024 în perioada 2-4 februarie, sportivii legitimați la CSM Focșani 2007, Asley Gonzalez și Vlad Vișan, au efectuat un stagiu de pregătire la INSTITUT DU JUDO din capitala Franței.
Stagiul s-a desfășurat pe perioada a 4 zile.
ℹ️ De luni până miercuri au fost 3 zile complete de randori (sparring) cu judoka ce reprezintă marile puteri în judo, respectiv Japonia, Korea, Franța, Azerbaidjan etc.
Felicitări și succes în continuare❗
🤍💙 Vă reamintim că acest turneu de la Focșani este organizat de Asociația de Securitate în fiecare toamnă, CSM Focșani 2007 fiind unul dintre colaboratorii principali.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn