Urmărește CSM Focșani 2007

La Huși (Vaslui) s-a desfășurat în perioada 22-24 octombrie competiția de șah clasic denumită „Cupa Cuza Vodă Huși”

ȘAH♟️

ℹ️ La Huși (Vaslui) s-a desfășurat în perioada 22-24 octombrie competiția de șah clasic denumită „Cupa Cuza Vodă Huși”, la această întrecere șahistă luând startul 128 șahiști seniori și juniori legitimați la secții de șah ale unor cluburi din România, acestea fiind: ACS Gambit Huși, AC de Șah Realitatea Huși, CS Sergentul Radical Grup Vaslui, ACS Logic Delta, ACS Pionii Regelui Românești, ACS Regional de Șah ”Nord-Est” Bacău, CS Carpați Sinaia, CM de Șah Speranța Focșani, CSM Focșani 2007, CS Micul Șahist Iași, CS de Șah Alex Brașov, dar și din Republica Moldova.
Organizarea a fost asigurată de către ACS GAMBIT Huși, fiind omologată național la Federația Română de Șah și internațional la Federația Internațională de Șah.
Competiția s-a desfășurat pe 3 grupe de joc (Open A-jucători cu rating FIDE sub 2400, Open B-jucători cu rating FIDE sub 1200, Open C-blitz seniori și juniori) în sistem elvețian pe parcursul a 7 runde de joc, celor mai bine clasați în clasamentul final, dar și pe categorii de vârstă, organizatorii acordându-le diplome, cupe, medalii, premii în bani și multe alte surprize.
Din Focșani au participat 3 jucători la grupele Open A și Open B, care au obținut următoarele rezultate:
Open A
• Marius Arghirescu, jucător senior la CM de Șah Speranța Focșani, a ocupat locul 36 în clasamentul general cu un total de 2,5 puncte;
• Sandu Gurguiatu, jucător senior la CSM Focșani 2007, a ocupat locul 41 în clasamentul general cu un total de 2 puncte.
Open B
• Denis-Ionuț Pilă, jucător junior U12 la CSM Focșani 2007, a ocupat locul 1 în clasamentul general cu un total de 7 puncte, grupa de joc fiind de 82 de participanți.
Felicitări! 👏
Succes în continuare!
ℹ️ Reamintim pasionaților de șah, seniori sau juniori legitimați la cluburi din Vrancea, că în perioada 29-30 octombrie 2022, la Focșani, se va desfășura concursul de șah clasic denumit „Șah spre Viitor”, competiție organizată de către CSM Focșani 2007 în colaborare cu Direcția Județeană de Sport Vrancea.
Prezentăm mai jos câteva detalii organizatorice:
• Locul de desfășurare: Sala Sporturilor „Alin Moldoveanu” din Focșani
• Prezentarea la sala de joc: sâmbătă, 29 octombrie, între orele 09:30-10:00
• Runda 1: sâmbătă, 29 octombrie, ora 10:00
• Rundele 1-6: sâmbătă și duminică, începând cu ora 10:00, respectiv 9:30
• Sistem de joc: open elvețian pentru seniori și juniori legitimați și cu rating FIDE sub 2200, omologare competiție la FR Șah și FIDE, se vor juca 6 runde cu timp de joc de 60 min. + 30 sec./mutare pentru fiecare jucător la o partidă.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn