Urmărește CSM Focșani 2007

Karate SKDUN – Daniel Fusaru și Irina Paraschiv, campioni europeni!

Campionatul European și Cupa Europei de karate SKDUN din Polonia de la Dabrowa-Gornicza dinperioada 12-17 aprilie 2018 a adus două noi titluri de campioni europeni pentru sportivii de la CSM Focșani 2007. Sensei Daniel Fusaru a devenit campion europan la kata echipe seniori masculin, vicecampion la kata echipe seniori mixt și a ocupat locu 4 la kata individual seniori. Irina Paraschiv a câștigat titlul european la kumite echipe mixt juniori.
Andreea Arginteanu s-a clasat pe locul 3 la kata individual tineret iar Bogdan Postolache pe locul 3 la kumite individual juniori + 75 kg ,
La Cupa Europei, Alexandru Racoviță s-a clasat pe locul 2 la kumite individual minicadeți, Andrei Ungureanu, pe locul 3 la sanbon kumite copii 8-9 ani .
”Chiar dacă nu au urcat pe podium, George Dochioiu, George Popa și Carmen Nedelcu s-au prezentat bine la un campionat la care au participat 20 de țări. Încă de la următorul antrenament începem cu pregătirea pentru Campionatul Mondial și Cupa Mondială din octombrie. Avem o echipă bună și valoroasă cu sportivi de care sunt mândru. Nu putem câștiga mereu, însă ne dorim tot timpul să fim printre cei mai buni. Nu neapărat destinația este important, ci drumul în sine.”
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
+9
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn