CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Karate SKDUN – CSM Focșani 2007, opt medalii la Campionatul European

Fusaru - 1, 22 aprilie 2015Alte patru medalii au fost câștigate la Cupa Europei
Sensei Daniel Fusaru este noul manager al Naționalei de karate SKDUN aFusaru 3, 22 aprilie 2015
României

Campionatul European și Cupa Europei la karate SKDUN s-au încheiat, duminică, 19 aprilie, la Daugavpils, în Letonia, cu un nou succes international de prestigiu pentru sportivii pregătiți la CSM Focșani 2007 de sensei Daniel Fusaru.  Karatiștii focșăneni s-au întors din Letonia cu opt medalii ale Campionatului European și alte trei, ale Cupei Europei.
Performerul delegației CSM Focșani 2007 a fost Daniel Fusaru care au adunat o consistentă colecție de patru medalii – aur, cu echipa msculină de kata a României, una de argint, cu echipa mixtă de kata a României și două de bronz, cu naționala masculină de kumite  și la kata individual.  
Andreea Arginteanu și-a reconfirmat valoarea internațională aducând României o medalie de aur cu naționala de kata junioare și una de bronz la kumite junioare.
Bogdan Alpreotesei a încheiat participarea la Campionatul European cu medalie de argint kumite tineret iar Dragoș Pantazică s-a clasat al treilea,la kumite juniori.
George Dochioiu a terminat al cincilea la kumite tineret.
La Cupa Europei, Laurențiu Nemuț a câștigat aurulla kumite juniori, Emanuel Borș, argintul la kumite junmiori și la kata iar Andrei Ungureanu, bronzul, la Sanbon kumite (copii).
Rezultatele personale și ale elevilor săi la Campionatul European din Letonia, ca și activitatea sa de sportive cu mari performanțe internaționale l-au propulsat pe sensei Daniel Fusaru în postura de manager al echipei naţionale de karate SKDUN a României.

Facebook
WhatsApp
Twitter