Urmărește CSM Focșani 2007

Karate SKDUN – 11 medalii pentru CSM Focşani 2007 la „Cupa DOJO Casa Panciu”

Andreea Arginteanu în PoloniaDSCN2633Sportivii secţiei de arte marţiale a CSM Focşani 2007, pregătiţi de sensei Daniel Fusaru, au câştigat 11 medalii la „Cupa DOJO Casa Panciu” ale cărei întreceri au avut loc la Complexul Apollo din Capitală sâmbătă, 14 februarie. Karateka focşăneni s-au clasat de cinci ori pe locul al doilea şi de şase ori, pe locul al treilea.

Dragoş Pantazică a încheiat concursul pe locul al doilea la kata juniori, Andreea Arginteanu, pe locul al doilea la kata tineret şi locul al treilea, la kumite open. Minicadetul Gabriela Popovici s-a clasat a doua la kumite -47 kg. şi a treia la kata. Tot la minicadeţi, George Popa a terminat competiţia al doilea la kata şi al treilea, la kumite -40 kg.

La copii 3, Gabriel Botezatu s-a situat pe poziţia a treia la kata şi la kumite -30 kg, iar Rafaele Udrea, pe poziţia a doua la kata.

Minicadetul Teodor Georgescu a încheiat concursul pe locul al treilea la kumite -40 kg.

Pentru sportivii de la CSM Focşani 2007 urmează, la 7 martie, Campionatul Naţional de karate SKDUN, care va constitui unul dintre criteriile de selecţie a lotului naţional ce va reprezenta România la Campionatul European din aprilie, de la Dauvgapils, în Letonia.

La Cupa „DOJO Casa Panciu” au concurat sportivi din 25 de cluburi, afiliate la cinci federaţii.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn